Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Battlefield 2142

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 1939 views

PlatformNog geen jaar na Battlefield twee is er weer een nieuwe battlefield. Het melken is ze bij EA wel naar hun bol gestegen. BF2 was nog niet eens helemaal bugvrij!

Nieuwe ronde nieuwe kansen. Een kleine tegenvaller direct aan het begin. Je kan maar één account met je productcode maken. Beetje jammer. Het spel zelf is vanwege zijn leuke concept nog steeds heel leuk om te doen. Helemaal nu het met futoristische wapens speelt. Alleen vindt ik het vlaggen veroveren leuker dan de titan mode.In de titan mode is het de bedoeling de titan van het andere team uit te schakelen. Dit doe je door raketten vanaf basissen op de grond op het schild te richten en af te schieten. Is het schild down kan je aan boord en de titan van binnenuit vernietigen.

De normale conquest mode waar je vlaggen moet veroveren zit er gelukkig ook nog in. Vooral de urban maps zijn heel mooi afgewerkt en spelen heerlijk.

Je zou BF2142 kunnen zien als een betaalde mod voor BF2 maar daarmee doe je het spel erg tekort. Het is veel te uitgebreid voor een simpele mod. en de nieuwe snelheid die in BF2142 zit zorgt er vol dat zelfs beginners al meteen een leuke avond hebben als ze het spelen.

Review score van 70 van de 100

Volgende en vorige item:
ALG De geschiedenis van de Videogames: De eerste consoles
ALG De geschiedenis van de Videogames: In den beginne

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Registreer jezelf en/of log in om te kunnen reageren!


Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer