Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Runescape

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 10305 views

PlatformZeer uitgebreid...
Runescape, te vinden op deze site, een hele grote online multiplayer. Er is heel veel te doen, van een huis bouwen tot en met magische aanvallen op kippen, het maakt niet uit, het kan allemaal. Je kan kiezen voor een free account, hier heb je natuurlijk beperkte levels en spullen te gebruiken, maar dat maakt niet uit. Of je kiest voor een member account, dit gaat alleen wat kosten.

Levellen
Het spel gaat denk ik toch het meest om het trainen van je levels, maar dit zijn er gigantisch veel. Namelijk Attack, Strenght, Defence, Magic, Ranged, Hitpoints, Prayer, Cooking, Fishing, Crafting, Mining, Smithing, Woodcutting, Firemaking en Runecrafting, en nu heb ik het alleen over de free skills om te trainen! Want bij de member versie komt er nog bij Fletching, Farming, Construction, Agility, Hunter, Slayer, Herblore en Thieving.
Ik ga niet uitleggen wat alles inhoud, dat mag je zelf uitzoeken, maar het is zeker de moeite waard om het te checken!

Quests
En heb je geen zin om te levellen, dan kan je altijd nog iets anders doen, zoals Quests, er zijn ook heel veel quests te doen, member en free.

Graphics
De Graphics zijn zeker wat minder, het is niet zo mooi als de spellen tegenwoordig. Maar dat is logisch, het is een online spel, dat je niet eens hoeft te downloaden! Gewoon naar de site gaan en spelen maar..


Conclusie
Zoals te lezen is ben ik er positief over, ik speel het ook nog steeds. Maar het is de moeite waard om te bekijken, want het kost niets als je geen member bent. En vind je het niet leuk, dan speel je het niet.

Review score van 80 van de 100

Volgende en vorige item:
ALG Manhunt
ALG De geschiedenis van de Videogames: De eerste consoles

1 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 14-03-2014: 23:31 door: Switchboy

switchboy's avatar:') Runescape


Reageer

Registreer jezelf en/of log in om te kunnen reageren!


Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer