Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Disney laat het Star Wars 1313 handelsmerk verlopen

Door: Switchboy op: 2014-01-20, 1228 views

PlatformDisney heeft gekozen om het "Star Wars 1313" handelsmerk niet te verlengen. Alle hoop op het ooit uitkomen van deze game lijkt verloren.

Zelfs nadat Disney het voltallige personeel bij LucasArtshad ontslagen dachten veel gamers dat Star Wars 1313 de overname zou overleven. Het spel was immers al ver in ontwikkelling en afmaken van een onvoltooide titel is meestal kosteneffectiever dan bij nul beginnen. Maar toen Electronic Arts de rechten om Star Wars games te maken overnam was de kans dat StarWars 1313 uitkwam erg klein geworden. En die is nu nagenoeg nul niet het handelsmerk niet verlengd is.Het United States Patent and Trademark Office classificeert momenteel Star Wars 1313 als "Abandoned because no Statement of Use or Extension Request timely filed after Notice of Allowance was issued.
Read more at http://www.escapistmagazine.com/news/view/131402-Disney-Abandons-Star-Wars-1313-Trademark#fRFJ8RhlojKCjtBe.99"


Uiteraard kunnen Disney en EA kon het handelsmerk vernieuwen, maar het feit dat ze het laten verlopen bewijst dat het spel niet (meer) op de radar is. Afgelopen juni bracht EA een teaser uit van een nieuwe Battlefornt deze game moet ergens in 2015 uitkomen.Daarbij brengt de uitgever Star Wars: The Old Republic. uit. Het is dus erg waarschijnlijk dat we 1313 niet binnenkort hoeven te verwachten.

Hopelijk kan het vervolg op Battlefront de leegte toch nog opvullen.

Bron: The escapist


Volgende en vorige item:
PC Grand Theft Auto 5 op PC?!
PC In items maken voor TF2 of DOTA2 zit serieus geld

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Registreer jezelf en/of log in om te kunnen reageren!


Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer