Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

OnLive via Steam beschikbaar

Door: Switchboy op: 2014-03-06, 2121 views

PlatformOnLive gaat samenwerken met Valve. Steamgames zullen via OnLive gestreamed kunnen worden. Hiervoor worden de accounts van de streaming dienst aan die van Steam gekoppeld. In het begin zullen er twintig games zijn die via OnLive gespeeld kunnen worden.

Op dit moment loopt er via Steam een gesloten betatest van de OnLive integratie. Het is nog niet bekend wanneer de dienst voor iedereen beschikbaar komt. OnLive wil de abonnementen van de streamingdienst koppelen aan die van Steam. Wie een betaald maandabonnement heeft bij OnLive, kan dan de Steam-games die daarvoor geschikt zijn spelen via de streamingdienst. Onder de twintig Steam-games die nu via OnLive gespeeld kunnen worden, zijn games als Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins, Darksiders II, Dead Island GOTY, Dead Island: Riptide, LEGO The Lord of the Rings, Metro 2033 en Mortal Kombat Komplete Edition.



Het voordeel is dat de game gestreamed wordt je hoeft het dus niet te installeren en je systeem hoeft niet aan de minimale systeemeisen te voldoen. Je hebt wel te maken van een klein beetje extra ‘input’ lag. Al je input wordt naar de OneLive servers gestuurd en OneLive stuurt een stream van gameplay beelden en geluid terug.
Voor het gebruik van OnLive is wel een abonnement nodig. Dit kost 10 dollar en geeft je toegang tot 250 games. De Steamgames kunnen overigens alleen gespeeld worden als ze al in je Steam bibliotheek beschikbaar zien.

Via: Tweakers


Volgende en vorige item:
PS4 Child of Light co-op trailer
ONE Microsoft Nederland stopt met reparaties geïmporteerde Xbox One

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!



Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).





Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer