Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Review scores uitgelegd

Uitleg scores


VanTotWat wil deze score nou zeggen?
1,03,5Deze game is echt heel slecht. De gameplay is niet leuk of er zitten showstopper bugs in. Zelfs als deze game gratis aangeboden zou worden zou dit spel je tijd niet waard zijn.
4,05,0Deze game is slecht. De gameplay laat te wensen over of er zitten (meerdere) bugs in die het spel minder leuk maken. Alleen spelen als het gratis is.
5,56,0Een krappe voldoende, het spel is net aan oke. Er kunnen bugs inzitten of elementen in de gameplay die het spel minder leuk maken. Wat ons betreft een prima spel om uit de budgetbak te scoren als je een fan van het genre of de serie bent.
6,57,0Dit spel heeft een ruime voldoende. De gameplay is vooral leuk maar kan op sommige momenten toch een beetje te wensen overlaten. Het spel is goed verzorgt en bevat weinig irritante bug. Het spel is de nieuwprijs waard als je fan bent van het genre of de serie. Zo niet is het een prima budgetbak aankoop.
7,58,0Dit spel is goed. Het spel kent een leuke gameplay en de afwerking is goed. Het spelen van dit spel is een aangename ervaring. Dit spel is de nieuwprijs waard ook als je niet persé een fan van de serie of het genre bent.
8,59,0Dit spel is zeer goed. Het spel kent een hele leuke gameplay en de afwerking is goed. Het spelen van dit spel is een zeer aangename ervaring. Dit spel is voor de meeste gamers de nieuwprijs waard.
9,510Dit spel is (grenst aan) perfectie. Het spel kent een fantastische gameplay en de afwerking is subliem. Het spelen van dit spel is een ervaring die je niet wilt missen. Dit spel is voor iedereen de nieuwprijs waard.


Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer