Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

PC versie Rollercoaster: "Totaal anders"

Door: Switchboy op: 2014-03-24, 1649 views

PlatformVorige week werd Roller Coaster Tycoon 4 Mobile aangekondigd. Niet lang daarna werd ook een PC versie van dit spel aangekondigd. Twitter en online fora explodeerde met geruchten of een Facebook game met micropayments. Maar kloppen deze geruchten wel?


Aan de Britse website DigitalSpy heeft Atari, via het hoofd marketing Anthony Chien, iets meer laten weten. "We kunnen nog niet veel vertellen, maar het wordt een compleet ander spel." En hij vervolgde met: "We gaan ons eerst concentreren op de mobiele versie en daarna pas op de Windows-versie. Ik denk dat veel mensen zich uitspreken voor de Windows-versie en vinden dat die eerst moet komen, maar onze strategie is mobiel eerst."


De iOS versie van het spel moet op 17 maart uitkomen. Het is duidelijk dat met de keuze om een mobiele game voorrang te geven op de full game qua ontwikkeltijd en mankracht we niet teveel hoeven te verwachten van de PC versie.


Atari is waarschijnlijk meer geïnteresseerd in de goudpot die microtransacties met facebook-intergratie heet dan in de ervaring die een volledig spel kan bieden. Jammer. Totdat het tegendeel bewezen is raad ik iedereen aan de kat uit de boom te kijken rond deze titel.De mobiele variant is een game die je bij voorbaat al gewoon zou moeten laten liggen. Het spel zal een betaalde download worden en geeft je $5 aan ingame geld.

Alle dingen die het spel uitdagend maken zijn eruit gehaald zoals de scenario's. En in plaats hiervan heb je de beschikking over één park dat "real time" is. Met andere woorden, je moet super lang wachten tot er iets gebeurd tenzij je weer extra geld in het spel stopt.

Hierdoor is het spel is dus 'by design' al even "goed" als Dungeon Keeper Mobile. Triest.

Volgende en vorige item:
ALG Speciale behandeling voor cheaters in Titanfall
ALG Titanfall server update: wat bugs geplet en balans tweaks doorgevoerd

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Registreer jezelf en/of log in om te kunnen reageren!


Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer