Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Speciale behandeling voor cheaters in Titanfall

Door: Switchboy op: 2014-03-27, 1543 views

PlatformSpelers die in Titanfall betrapt worden op cheaten staat een leuke verrassing te wachten. Ze mogen het spel blijven spelen. Maar moeten wel hopen dat ze de beste aimbot hebben die er is.
Respawn heeft namelijk maatregelen tegen cheaters aangekondigd. Vanaf afgelopen vrijdag worden cheatende Titanfall spelers gestraft. De straf houd in dat ze alleen nog maar met andere valspelers zullen kunnen spelen. In het 'Wimbeldon van de aimbots'.

Het omzeilen van deze straf via de party mode is niet mogelijk. Alle spelers van de party zullen dan alleen in de cheatservers kunnen spelen. Voor de tijd dat ze een party vormen. Als je vindt dat je onterecht een ban hebt gekregen kan je Respawn mailen.

De cheaters worden gedetecteerd met het FairFight systeem. Dit systeem wordt in BF4 gebruikt. Waarbij er na detectie van een cheat waarschuwingen, restricties of een schorsingen kan volgen. Bij Titanfall volgt er dus een directe restrictie dat er alleen met andere cheaters gespeeld kan worden. Zonder voorafgaande waarschuwingen.

Via: Tweakers.net

Volgende en vorige item:
ALG Turkije blokkeert YouTube
PC PC versie Rollercoaster: "Totaal anders"

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Registreer jezelf en/of log in om te kunnen reageren!


Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer