Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Manhunt 2: mogelijk niet naar Nederland

Door: Switchboy op: 2007-06-22, 1507 views

PlatformNadat PvdA kamerlid Jeroen Dijsselbloem kamervragen stelden om Manhunt 2 mogelijk te verbieden. Zonder twijfel om zieltjes te winnen met die media hype rond het spel. Lijkt nu de coalitie voor een verbod op verkoop van het spel te zijn. Slecht nieuws voor games fanaten.

Nadat het spel eerder in Engeland en de VS onder vuur kwam te liggen, kan het politiek correcte Grijs I wat erop gebrand lijkt te zijn al het plezier uit te bannen natuurlijk niet achterblijven.

Een verbod lijk overgens nog ver weg. Om verschillende redenen. Mensen die het toch willen spelen importeren gewoon uit Belgi, Frankrijk of ieder ander EU land. Omdat het alleen om een verkoop verbod gaat en niet om een bezit verbod is dat gewoon legaal. Ook zal het spel dan waarschijnlijk veel over illegale wegen verspreid worden.

Allemaal nadelig voor Rockstar terwijl het spel wel gewoon gespeeld gaat worden.

Het is overigens nog maar de vraag of het spel uit gaat komen. Omdat het in de VS een AO (Adults Only) rating heeft gekregen. En Sony en Nintendo laten geen AO games toe op hun consoles. Dus wil Rockstar de game nu uitstellen en met ESRB overleggen voor een M (mature) rating.

Volgende en vorige item:
ALG Nieuwe screens NFS: ProStreet
ALG Nintendo bijna net zoveel waard als SONY

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Registreer jezelf en/of log in om te kunnen reageren!


Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer