Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

ET: Quake Wars krijgt ingame advertenties

Door: Switchboy op: 2007-06-26, 2071 views

PlatformGames ontwikkellen wordt steeds duurder, games worden steeds groter, complexer en mooier. Al die ontwikkelingskosten moeten natuurlijk wel terug verdient worden. Hierdoor worden uitgevers en ontwikkelaars steeds creatiever zodat ze niet alleen afhankelijk zijn van de verkoop...

Zo zal in ET: Quake Wars gebruik worden gemaakt van in game advertising. Net als in een paar andere online spellen. Schrik niet de reclame zal niet hinderlijk aanwezig zijn. Je krijgt dus geen schermen waar je 30 seconde naar een ad moet gaan zitten staren. Nee de advertenties zullen naadloos in de speelwereld verwerkt worden.



Hierbij kan je denken aan billboards een zijkant van een gebouw. En zelf daar zullen ze nog niet zo erg opvallen. Alle ads gaan namelijk eerst langs de art afdeling zodat hij echt naadloos in de spelwereld past. Ook zal hij alleen geplaatst worden als Activision en ontwikkelaar Splash Damage het groene licht geven.



De inkomsten die door deze advertenties binnen komen zullen gebruikt worden om de ontwikkelingskosten te drukken. En om nieuwe content gratis aan te kunnen bieden.

Volgende en vorige item:
ALG Rus krijgt drie jaar cel voor het draaien van een server emulator
360 30% van alle Xbox 360 units faalt

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!



Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).





Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer