Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Over Gamesdust

Gamesdust van toen tot nu:
Gamesdust is in 2006 in eerste instantie begonnen als een hobbyproject. Het doel was om te leren hoe je een website vanuit het niets kon opzetten. Omdat ik toen slechts rudimentair wist hoe je met HTML iets kom maken wat er ook nog eens leuk uitzag was de eerste versie van Gamesdust (toen overigens nog Gameshut) qua code erg rommelig. Het waren meer losse pagina’s in HTML geschreven. Dit betekende dat bij ieder nieuw artikel alle pagina’s handmatig aangepast moesten worden.



Dit werd na een tijdje teveel werk en ik besloot nadat ik voor een ander project kennis over PHP had vergaard de website dynamisch te maken. Dit was eerst nog met het Gameshut ontwerp. De code bleek echter te omslachtig en ik besloot helemaal opnieuw te beginnen. Tegen deze tijd kreeg de redactie een uitbreiding met de komst van Ryaden. Samen besloten we de naam te veranderen om voortaan als Gamesdust verder te gaan.



Na flink wat ‘trial and error’ was de eerste versie van Gamesdust een feit. Nu een aantal jaar en vele updates aan de onderliggende code en de layout verder heeft Gamesdust een makkelijk te onderhouden en robuste basis, die volledig custom build is.
Qua levendigheid kent de site zijn ups en downs, zoals dit gebruikelijk is bij veel hobbies: Je komt altijd tijd te kort!


Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer