Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

De tien nieuwste berichten in de categorie Nieuws:

"Steam controller komt in oktober of november"

ArtikellogoEen anonieme bron heeft PCgamer laten weten dat Valve de Steam controller waarschijnlijk in oktober of november uit zal brengen.

meer...


Aanbevolen systeem eisen Watch_Dogs, kan jij hem optimaal spelen?

ArtikellogoJe kan sinds vandaag een preorder voor Watch_Dgos op Steam plaatsen. Daarbij zijn ook de aanbevolen systeem eisen voor Watch_Dogs bekend geworden.

meer...


Age of Mythology naar Steam, toegevoegde waarde?

ArtikellogoMicrosoft brengt in mei Age of Mythology naar Steam. Het spel zal compleet komen met alle uitbreidingen en Age of Mythology: Extended Edition gaan heten. Maar is het het waard dit spel opnieuw te kopen?

meer...


Age of Wonders III: Hoe werkt de Warlord-class?

PlatformHet Nederlandse Triumph Studios legt in een video van twintig minuten uit hoe de Warlord class uit Age of Wonders III werkt. De video laat ook zien zien hoe het terrein door spelers veranderd kan worden en hoe je hier voordeel uit kan halen.

meer...


Flockers - Heb je je schapen op het droge?

PlatformWorms ontwikkelaar komt met een nieuwe game: Flockers. Krijg jij je schapen levend door de puzzels?

meer...


Altijd spelen tegen iemand met dezelfde skills?

PlatformOnline spelen is erg leuk, maar het kan snel saai worden als je achter elkaar blijft winnen of frustrerend als je in een team speelt wat continue verliest. Daar hebben ze mogelijk bij Respawn nu wat op gevonden.

meer...


PC versie Rollercoaster: "Totaal anders"

PlatformVorige week werd Roller Coaster Tycoon 4 Mobile aangekondigd. Niet lang daarna werd ook een PC versie van dit spel aangekondigd. Twitter en online fora explodeerde met geruchten of een Facebook game met micropayments. Maar kloppen deze geruchten wel?

meer...


Offline spelen SimCity eindelijk mogelijk

PlatformMaxis heeft eindelijk de patch uitgebracht waarin de beloofde offline modus voor SimCity zit verwerkt. Het heeft meer dan een half jaar geduurd voor dat het zover was.

meer...


Nieuwe RollerCoaster Tycoon voor PC

PlatformAtari heeft via Twitter laten weten dat er een nieuwe RollerCoaster Tycoon in de maak is voor de PC.

meer...


Betaal wat je wilt voor SEGA games deze week in de humble bundle

PlatformIn de Humble Bundle van deze week zijn SEGA titels opgenomen. Voor diegene die onbekend zijn met de Humble Bundle: Je bepaald zelf wat je aan een game of bundel uitgeeft en het geld gaat naar een goed doel. Win-win dus.

meer...


Origin bant mogelijk 'te vroeg' spelende Titanfall spelers

PlatformIn een tweet laat Vince Zempla weten dat hij denkt dat Origin spelers die het spel door een workaround al kunnen spelen zal verbannen.

meer...Oudere berichten weergegeven per 10

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer