Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

De tien nieuwste berichten in de categorie Nieuws:

"Steam controller komt in oktober of november"

ArtikellogoEen anonieme bron heeft PCgamer laten weten dat Valve de Steam controller waarschijnlijk in oktober of november uit zal brengen.

meer...


Age of Empires komt naar mobiele apparaten

ArtikellogoAge of Empires wordt klaargestoomt voor Andorid iOS en Windows Phone. De game moet spelen als het vertrouwde franchise, maar dan met aanraak besturing. De game wordt ontwikkeld door KLab uit japan.

meer...


Stick It To The Man komt naar de PlayStation 4

ArtikellogoStick It To The Man voor de Playstation 4 is vandaag door de Zweedse developer Zoink Games en de publischer Ripstone uit het Verenigd Koninkrijk officieel aangekondigd. Het spel zal ook gebruik gaan maken van een aantal unike features op de PlayStation 4.

meer...


The Crew: Ubisoft gaat voor de Full HD ervaring.

ArtikellogoThe Crew is de Next Gen racegame van Ubisoft. Het spel zal zowel op de Xbox One als op de PS4 op een resolutie van 1080p draaien. De framerate moet echter wel boeten voor deze beslissing, deze is namelijk gecapped op 30FPS. Belangrijker is natuurlijk hoe dit spel op PC gaat presteren. En of die lage framerate cap ook op de PC aanwezig zal zijn.

meer...


Unreal Engine 4 komt ook naar Windows Phone en RT

ArtikellogoBinnen Epic wordt gewerkt om de Unreal Engine 4 ook op de mobiele platformen van Microsoft werkend te krijgen. En hoewel Unreal Engine 3 die ondersteuning al wel bied, ligt de daadwerkelijke implementatie van UE4 op deze platformen nog ver in de toekomst.

meer...


Titanfall heeft de port naar de 360 goed overleefd

ArtikellogoTitanfall is inmiddels al een tijdje uit op de Xbox One en op PC. Er stond echter ook nog een port naar de Xbox 360 op de planning. Hoe zal de game spelen op deze toch al wat oudere console?

meer...


Aanbevolen systeem eisen Watch_Dogs, kan jij hem optimaal spelen?

ArtikellogoJe kan sinds vandaag een preorder voor Watch_Dgos op Steam plaatsen. Daarbij zijn ook de aanbevolen systeem eisen voor Watch_Dogs bekend geworden.

meer...


Age of Mythology naar Steam, toegevoegde waarde?

ArtikellogoMicrosoft brengt in mei Age of Mythology naar Steam. Het spel zal compleet komen met alle uitbreidingen en Age of Mythology: Extended Edition gaan heten. Maar is het het waard dit spel opnieuw te kopen?

meer...


Nieuwe forum software

PlatformGamesdust.nl heeft sinds vandaag nieuwe forum software. Dit was nodig omdat phpBB teveel last had van spambots.

meer...


Age of Wonders III: Hoe werkt de Warlord-class?

PlatformHet Nederlandse Triumph Studios legt in een video van twintig minuten uit hoe de Warlord class uit Age of Wonders III werkt. De video laat ook zien zien hoe het terrein door spelers veranderd kan worden en hoe je hier voordeel uit kan halen.

meer...


Flockers - Heb je je schapen op het droge?

PlatformWorms ontwikkelaar komt met een nieuwe game: Flockers. Krijg jij je schapen levend door de puzzels?

meer...Oudere berichten weergegeven per 10

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer