Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

De tien nieuwste berichten in de categorie Reviews:

Waarom moet ik RollerCoaster Tycoon 4 Mobile links laten liggen?

ArtikellogoRollerCoaster Tycoon 4 mobile is sinds kort verkrijgbaar in de iStore en binnenkort ook op Andorid devices. Waarom is het spel zo teleurstellend dat ik hem niet moet kopen?

meer...


Surgeon Simulator iPad review

PlatformAltijd al een chirurg willen zijn? Met Surgeon Simulator kruip je nu ook op de iPad in de huid van de onhandige chirurg Nigel Burke. En zul je allerlei operaties uit moeten voeren om het leven van je patiënt Bob te redden.

meer...


CorsixTH remake van Theme Hospital

PlatformOude spellen zijn erg leuk, maar meestal is het een heel gedoe om ze op modern hardware nog aan de praat te krijgen. Gelukkig krijgen oude klassiekers nu een kans op een tweede leven. En dat allemaal dankzij de community. In onze remake serie zullen we iedere keer een andere fan made remake aan de tand voelen. De grote vraag daarbij is: Moet ik het origineel spelen of is het beter om de remake te pakken voor de leukste ervaring? Deze keer is het de beurt aan Theme Hospital de klassieker van Bullfrog.

meer...


DOTA 2 - Play more

PlatformDefence of the Ancient 2 (DOTA2) is de opvolger van de populaire Warcraft 3 mod DOTA. Valve heeft hierbij geprobeerd om zo dicht mogelijk bij de spelervaring van het orgineel te blijven. Hebben ze dit voor elkaar gekregen?

meer...


Battlefield: Bad Company 2

PlatformSinds Battlefield 1942 heeft DICE de standaard gezet qua oorlogsimulatie spellen. En hoewel dit spel geen echte vervolg is van Battlefield 2, maar van de spinoff Battlefield: Bad Company. Wekt dit spel nog wel de vraag op: Is DICE nog steeds toonaangevend in deze niche?

meer...


Fifa 2009

PlatformOok dit jaar zien we van Ea Games weer de Fifa terugkomen. Fifa 2009 heeft verbeteringen, is vernieuwd en de teams zijn bijgewerkt. Lees in deze review alles wat veranderd is!

meer...


Sid Meier Civilization Revolution

PlatformCivilizations was alleen bekend op de PC en was nog nooit op de consoles verschenen. De stap is nu toch gemaakt en Civilization Revolution is de eerste Civ game die op de consoles is uitgekomen.

meer...


Gears of War

PlatformZo'n beetje een jaar nadat het spel de Xbox 360 als zoete broodjes over de toonbank liet vliegen is de game er nu ook eindelijk voor de PC. Ik heb het hier natuurlijk over Gears of War. De vraag is natuurlijk, zitten wij als PC gamers eigenlijk wel op deze game te wachten?

meer...


Rainbow Six: Vegas

PlatformDe eerste Rainbow Six op de PS3. Veel verwachtingen om waar te maken. Is het het wachten waard geweest?

meer...


Wii Sports

PlatformWii Sports, het bekendste en leukste spel op de Wii verkrijgbaar dit moment!

meer...


Sims 2

PlatformHet nieuwe deel van de Sims. Is het beter dan de eerste? Voldoet het aan de hype?

meer...Oudere berichten weergegeven per 10

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer