Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Overzicht E3 2008 Deel 1

Door: Switchboy op: 2008-07-17, 3205 views

PlatformE3 2008 overzicht.
Het overzicht van de E3 is zoveel mogelijk opgedeeld in categoriën. Hierdoor is alle informatie makkelijk terug te vinden. Het is zoveel mogelijk onderverdeeld in consoles. En alle titels die op meerdere platformen uitkomen staan bij algemeen. Gewoon de normale Gamesdust indeling dus.

Algemeen

Lego Batman-trailer
In LEGO Batman zal je het als Batman moeten opnemen tegen alle grote vijanden uit batman. En dat allemaal in de zeer herkenbare LEGO-stijl. Klinkt logisch, is het ook. Alvast wat beelden:

Het spel zal uitkomen op de 360, PS3, PS2, PC en de Wii

Voice commands in trailer EndWar
EndWar is een RTS game in de van Tom Clancy. Wat de game extra speciaal maakt is dat het te besturen is door lekker tegen je console te gaan praten. Om alvast een beeld te krijgen van hoe dat gaat werken is er alvast een trailer verschenen.


Resident Evil 5 beelden en een releasedate
Tijdens de persconferentie van microsoft is de releasedate voor Resident Evil 5 bekend gemaakt. Namelijk 13 maart 2009 in zowel de VS als in Europa. Verder werdt er op het podium een live demonstratie gegeven. Waarin de gameplay en co-up te zien waren daarvan hieronder beeld:

Trailer:


Gameplay beelden Fallout 3

En er is ook een trailer:


Ghostbusters
Jaren na de enorm succesvolle films komt er een game van uit. Onverwacht? Ja. Leuk? Zo te zien wel!
kijk anders zelf de trailer maar. De game komt uit op de DS, PS2, PS3, Wii 360 en PC. Deze herfst nog inde winkel.


Prince of Persia: Heir Apparent
De nieuwe prince of Persia zal naast de nieuwe Scimitar-engine (bekend van Assasins Creed), ook een compleet nieuwe verhaallijn kennen. Ook zal je in de game dit keer niet alleen zijn, maar gezelschap hebben van een dame. Trailer:


Mirror’s Edge
Lekker over daken rennen om berichten van klant naar klant te brengen? Klinkt leuk! Maar als je zusje vermoord wordt door het corrupte regime van de stad dan wil je nog maar één ding. En dat is wraak. En dat is waar deze game om draait.

Het spel komt op de 360, PS3 en PC

Left 4 Dead
Left 4 Dead moet een unieke multiplayer game worden. De bedoeling van het spel is om met elkaar, met weinig ammo en health, heel veel zombies af te knallen. De Ai zit op zo’n manier uniek in elkaar dat het aan de hand van de acties van de spelers bepaald hoeveel zombies het op ze af zal sturen. Het spel komt op 4 november uit op de 360 en de PC.


Dead Space trailer
In deze game ben je gestationeerd op een ruimtestation, waar je een alien ras ontmoet die niet “in vrede” komen. Al snel moet je vechten voor je leven. Release Halloween 2008. (360, PS3)


The Sims Franchise
Er zijn een hoop mensen die dit leuke spellen vinden en voor die mensen is er weer goed nieuws in de vorm van 3 nieuwe titels. Sim Animals (Wii, DS) waarin je een habitat voor verschillende dieren moet ontwerpen. Voor de sims 2 komt er een online store waar je objecten kunt kopen. Ook heeft EA een trailer laten zien van The Sims 3 met zeer gedetailleerde personages en objecten.


Saints Row
Over drie maanden kunnen we eindelijk weer verder met overdreven gang wars. In saints Row 2. Het costumizen wordt geshowed in Pimp my ride style.


Tomb Raider Underworld
Lara schitterd binnenkort weer op je scherm in Tomb Raider Underworld ga je weer opzoek naar lang verloren schatten. Naast actie op het land speelt het zich ook onder water af.


Wii:

Nintendo introduceert Wii Motion Plus
De Wii motion plus is een uitbreiding van de Wii-mote. Hiermee is de Wii in staat om bewegingen in 3D ruimtes beter te volgen en te interpreteren.

360

Nieuw dashboard
De 360 zal een compleet nieuw dashboard krijgen. Met een aantal nieuwe functies zoals avatars die je helemaal in je eigen stijl kan aankleden. Party’s die je buiten games om kan maken waarin je kunt chatten met 8 man. En van waaruit je verschillende games kunt starten. Meer weten? Bekijk het filmpje even.


Banjo Kazooie naar Xbox Live Arcade
Doe oude Banjo Kazooie (N64) komt naar de Live Arcade.

Fable 2: Beelden en release datum
Volgens Microsoft is Fable 2 klaar en zal de game in oktober in de winkels moeten liggen. En natuurlijk waren er tijdens de persconferentie beelden te zien. Waarin het spel nader otegeligt wordt.


Portal: Still Alive aangekondigd op 360
Na het succes van the Orange box op de PC, grotendeels te danken aan portal, kon een vervolg niet uitblijven. En deze komt er dan ook in de vorm van Portal: Still Alive op de 360. Een teaser is hieronder te bekijken.


FF XIII naar de 360
Misschien nu al het meest verrassende nieuws van de hele E3. Microsoft heeft namelijk laten weten dat Final Fantasy XIII naar de 360 komt. De game zal in de VS en in de EU tegelijk met de PS3 versie verschijnen. Natuurlijk is dit een grote klap voor Sony die hiermee weer een exclusive kwijtraakt.
Beelden van de trailer die getoont werd:


Gears of War 2 trailer
Heel veel actie in een nieuwe GoW2 trailer:


Halo Wars
Deze RTS in het Halo universum geeft gameplay prijs:



PS3

Resistance 2
Nu de Chimera Europa in hebben genomen is de VS aan de beurt om in de as gelegd te worden. In Resistance 2 . Hier alvast een voorproefje:


inFamous trailer
De “open-world-superhero-game” moet uniek worden. Omdat je in tegenstelling tot andere open world games er hier echt sprake is van een open wereld. Zo heb je in dit spel geen mission markers waar je naartoe moet om een missie te spelen. Het verhaal zal zich ontwikkelen naar jouw acties. Waardoor het dus steeds anders is.


Bioshock
Na het enorme succes op de PC en de 360 komt Bioshock nu ook naar de PS3. Om niet helemaal een gare port te zijn, zullen er nieuwe gebieden toegevoegd worden.


PSP

Resistance Retribution
Voor de PSP is een speciaal hoofdstuk in de resistance serie aangekondigd. De verhaallijn zal volledig op zichzelf staan. En verschijnt volgend jaar lente.

Volgende en vorige item:
ALG Overzicht E3 2008 Deel 2
ALG Aankondiging: Uitgebreid E3 verslag,

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!



Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).





Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer