Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Manhunt

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 3027 views

PlatformGruwelijk
Iedereen die het spel gespeelt heeft, is het hier met mij over eens... Dit spel is gruwelijk. En dan bedoel ik niet gruwelijk goed, maar gruwelijk bloederig. Wat je hier allemaal niet kan doen met een hamer, glasscherf of welk wapen dan ook, dat is niet normaal. Zeker geen aanrader voor kleine kinderen!


Maar toch...
Maar toch... Toch is het een goed spel, ookal is het zo wreed. Er zit wel een redelijk verhaal achter al het moorden en slachten. Het gaat om een man genaamd Cash, ter dood veroordeelt, iedereen heeft gezien hoe hij de spuit kreeg, maar schijn bedriegt!

Je speelt Cash, je bent geholpen en gered door een rare snuiter genaamd Whittaker, maar hij heeft allemaal moordenaars gestuurd om jou te vermoorden, beetje raar he? Maar toch, de bedoeling is, dat jij deze moordenaars vermoord, op de meeste gruwelijke manieren te bedenken. En Whittaker? Hij maakt er een film van... Je moet een zo'n hoog mogelijk sterrenfilm maken, van 1 tot 5 sterren. Je krijgt hogere sterren door de levels sneller uit te spelen, en brutere moorden te plegen.

Je hebt drie verschillende manieren bij elk slag/steekwapen. Namelijk grijs(minst erg), geel (gemiddeld) of rood (gruwelijkst). Bij schietwapens is dat niet het geval.

Je moet er van houden
Het is geen actiespel zoals anderen, nee zeker niet. Je moet er van houden om al die moordenaars af te maken op een wrede manier. Vooral in het begin. Later krijg je pistolen en andere leuke schietwapens, maar in het begin is het vooral met messen, hakbijlen, knuppels, noem maar op...

Ik heb het spel helemaal uitgespeeld, en op een gegeven moment werd het een beetje te eentonig en vond ik er niet veel meer aan... In het begin is het wel leuk om te doen.

Conclusie
De meningen verschillen in dit spel. Ik vind het geen aanrader, maar het is wel apart, vooral als je van bloed, rondvliegende ledematen en dat soort dingen houdt. Echt een soort hack en slash.

Review score van 70 van de 100

Volgende en vorige item:
PS3 Burnout 3: Takedown
PC Runescape

1 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Switchboy

switchboy's avatarIk vind de boterhamzakje moord methode nog wel het mooist!


Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer