Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Nintendo heeft geen plannen voor het uitbrengen van games op smartphones

Door: Switchboy op: 2014-01-20, 1859 views

PlatformNintendo heeft ondanks de verliezen van vrijdag benadrukt zich op de eigen gameconsoles te blijven richten. En weigert gehoor te geven aan de wens voor Nintendo spellen op smartphones.In een persconferentie op vrijdag legde president Satoru Iwata uit dat elke poging om de belangrijkste franchises, zoals Mario, Zelda of Pokemon uit te brengen op smartphones waarschijnlijk een negatieve invloed zou hebben op 3DS sales.

"De verspreiding van slimme apparaten hoeft niet het einde te betekenen van spelconsoles. Het is niet zo eenvoudig," zei hij. "Het betekent niet dat we Mario zouden moeten uitbrengen op smartphones."

Hoewel Nintendo momenteel weigert titels op smartphones en dergelijke uit te brengen, heeft The Pokemon Company eerder geëxperimenteerd met het vrijgeven van producten op verschillende platformen toen vorig jaar een Pokedex app werd gelanceerd in Japan .

Afgelopen vrijdag heeft Nintendo aangekondigd dat zowel de Wii U en 3DS de verkoop prognoses niet zullen halen. Dit dwingt het bedrijf om de prognose voor het fiscale jaar, wat zal eindigen op 31 maart 2014, aanzienlijk te downgraden. Iwata bood excuses aan de beleggers, maar benadrukte dat hij niet zal aftreden of wijzigingen in het management zal doorvoeren.

bron: bron

Volgende en vorige item:
PC In items maken voor TF2 of DOTA2 zit serieus geld
PC Het vinden van de juiste instellingen - Goed geluid deel 2

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer