Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Burnout 3: Takedown

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 6189 views

PlatformBurnout!
Nog een deel van Burnout, altijd leuk! Lekker racen, of toch maar lekker crashen? Of proberen zoveel mogelijk mederacers total-loss te rijden!

Racen

Natuurlijk is er het ouderwetse rondjes rijden bij! Zonder dat is er geen racespel! Maar bij Burnout is het ook nog de bedoeling om je tegenstanders lekker te laten crashen tegen wat je maar kunt! Maar, zij kunnen jou ook laten crashen, of wat dacht je van het verkeer op de weg?

Je hebt bepaalde crashes die je tijdens de races moet uitvoeren, waarvan dan een foto wordt gemaakt. Bijvoorbeeld een auto keihard tegen een paal aan laten botsen, dan krijg je een foto met de tekst "Pilaarkunstenaar". Ook leuk om te zorgen dat je alle foto's krijgt.Crashen
Wat ook altijd leuk is, is het crashen bij Burnout. Er is een speciaal onderdeel, waarbij je een zo groot mogelijk ongeluk moet laten gebeuren, met zoveel mogelijk auto's, bussen en vrachtwagens als je kan! Hoe meer schade, hoe beter! Er rijden zelf hele tankers die je tot ontploffing kan laten brengen als je er even hard op inrijdt.

Groot ongeluk veroorzaakt? Veel explosies? Vliegt je auto door de lucht? Stuur hem bij met de slowmotion play, het beeld staat dan op slowmotion en jij kan je geexplodeerde auto besturen door zo nog meer auto's te raken! Of extra punten te pakken!

Nog veel meer
Er is nog veel meer te doen in Burnout 3, natuurlijk ook weer een lekkere splitscreen, of een wedstrijdje wie de hoogste crashpunten haalt.
Leuk voor in je eentje, en leuk voor met meerdere personen!


Conclusie
Overall, vind ik dit zelf wel een goed spel, en zeker omdat er veel mogelijkheden zijn, tussen racen, crashen, en nog veel meer. Ik heb het spel niet uitgespeeld, omdat ik daar geen tijd, zin en gelegenheid voor had, want het zijn HEEL VEEL races die gereden moeten worden, en ik ben geen racetype, ik ga meer voor de Crashes, die had ik dus wel allemaal gedaan. Het is wel een aanrader, omdat het veel aspecten heeft, wel redelijke graphics en goede gameplay. Top game als je het mij vraagt.

Review score van 0 van de 100

Volgende en vorige item:
PC Anno 1701
ALG Manhunt

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer