Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Anno 1701

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 4502 views

PlatformOp een dag krijg je van je koningin een opdracht om met je schip ergens naartoe te gaan. Vol goede moed vertrek je naar het onbekende. Je komt aan op een onbewoond eiland en je begint hier een kleine settlement. Je huisjes zijn simpel en ook de behoefte van je mensen zijn makkelijk te vervullen.

Nu ben je al een tijdje op het eiland en het gaat goed , je hebt ervoor gezorgd dat alle behoeften van de simpele pioniers zijn vervuld. Nu zullen zij automatisch hun huis upgraden naar wat rijkere omstandigheden. Je hebt nu ook nieuwe geadvanceerdere gebouwen tot je beschikken die meer grondstoffen nodig hebben. Denk aan gereedschap en steen. Je bevolking heeft nu ook meer behoeften.Als je gemeenschap eenmaal aan een goed luizenleventje gewent is. En al hun behoeften zijn vervuld zullen zij weer een beschavings niveau hoger komen. Nu begint het gedonder meestal. Ze willen nu chocola sieraden en thee. Dit groeit nooit allemaal bij elkaar op een eiland. Je zult dus een vloot moeten maken en andere eilanden koloniseren.

Als je eenmaal de goederen stroom opgang hebt moet je op gang houden, ondanks oorlogen en piraten. Als je dit niet doet wordt je bevolking onrustig en kan er brand uitbreken in je stad.

Natuurlijk zijn dit niet de enige problemen waarmee je geconfronteerd wordt. Zo heb je af en toe last van ratten plagen, ziektes, brand, aarbevingen en vulkaan uitbarstingen.

Korton een geweldige Sim City meets Age of Empires zou je bijna zeggen. En je zou gelijk hebben. Dit spel is geweldig!

Review score van 80 van de 100

Volgende en vorige item:
ALG Hoe oude spellen kunnen boeien
PS3 Burnout 3: Takedown

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer