Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Call of Duty 2

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 2153 views

PlatformIn deze shooter kan je, zoals we van 'Call of Duty' gewend waren, meevechten in de tweede wereldoorlog. Nu had ik zoiets toen ik dit spel voor het eerst te zien kreeg zoiets van "weer een WO2 spel?" Dit gevoel verdween aardig snel toen ik eenmaal aan het spelen was.Niet alleen zijn de graphics erg mooi, ook het geluid zuigt je helemaal mee het spel in. Je 'kameraden' hebben in tegenstelling tot andere spellen in dit spel een uitgebreid vocabulaire tot hun beschikking. Erg handig is dat als ze een vijand "zien" ze je dit meteen aan je duidelijk maken. "Fascisten on the second floor!" Hiervoor hebben ze niet één kaal zinnetje, maar meerdere waardoor je je er dus niet aan gaat irriteren. En het dus erg natuurlijk klinkt.
Een tweede punt zijn de graphics die zijn erg mooi. En dan kon mijn computer het spel nog niet eens aan met alles op de hoogste stand. Als je alleen al naar de rook kijkt die uit een smokegrenade komt, daar kan je gewoon gehypnotiseerd naar kijken. De omgevingen zelf zijn ook erg gedetailleerd.

De missies van de singleplay zijn uitdagend en gevariëerd. Dit was echt zo'n spel wat je het liefst in één keer uitspeelt. Qua multiplay zit je met dit spel ook wel goed. Er zijn een hoop speelmodi waaronder Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the flag, Search and Destroy (Een modi waarin je twee partijen hebt assault en defence en je doelen moet opblazen of verdedigen.) en Headquaters (hierbij moet je met je team een hoofdkwartier opzetten en verdedigen tegen het andere team).

Conclusie:
Dit is echt een spel wat je gewoon echt uit wil spelen. En wanneer het dan uit is vindt je het jammer dat het verhaal is afgelopen. Gelukkig kan je met de goede multiplayer optie nog lekker lang nagenieten van het spel.

Review score van 80 van de 100

Volgende en vorige item:
ALG Grand Theft Auto: San Andreas
ALG Gamesdust online!

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer