Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Age of Mythology naar Steam, toegevoegde waarde?

Door: Switchboy op: 2014-04-03, 2972 views

ArtikellogoMicrosoft brengt in mei Age of Mythology naar Steam. Het spel zal compleet komen met alle uitbreidingen en Age of Mythology: Extended Edition gaan heten. Maar is het het waard dit spel opnieuw te kopen?


Verbeteringen


Microsoft heeft in deze uitgave een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is er volledige ondersteuning voor Steamworks. Hierdoor zal het matchmaken verzorgt worden. Ook zitten er nu achievements in het spel en kan je ingame kaarten ruilen. Tevens is ondersteuning voor de Steam workshop toegevoegd. Dus het vinden of delen van nieuwe maps en mods is makkelijk.
Aan de grafische engine is ook aardig wat geklust. Zo ondersteund het spel nu onder andere global lightning, een dag en nacht ritme, mooie water effecten en schaduwen.

Toch een rehash?


Ongeveer een jaar geleden kwam Microsoft ook met Age of Empires II naar Steam. Ook hierin was de hele netwerkcode herschreven en had het spel een grafische oppoetsbeurt gehad. Aan dit spel heb ik persoonlijk heel wat extra plezier beleefd. Maar het was toch meer van een oud spel. Ik zie dit soort uitgave ook meer als een poging nog wat extra tijd aan een geweldige titel te geven. En ik kijk nu al uit naar het moment dat hij in de Steam Sale zit!


Volgende en vorige item:
PC Aanbevolen systeem eisen Watch_Dogs, kan jij hem optimaal spelen?
ALG Nieuwe forum software

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer