Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Grand Theft Auto: San Andreas: Los Santos Walkthrough

Door: Ryaden op: 2007-06-04, 16899 views

PlatformDeze walkthrough is op een simpele en makkelijk uitgelegde manier geschreven!

Inhoud:
Introductie:
Los Santos
Badlands & San Fierro

GTA: San Andreas

Introductie:
Natuurlijk zijn er altijd mensen die een beetje hulp nodig hebben. Daarom is deze Walkthrough ook geschreven. De bedoeling is wel, dat je vanaf het begin tot het eind precies op deze volgorde te werk gaat, hierdoor krijg je de meeste voordelen en haal je het makkelijkste 100%. Natuurlijk hoeft het niet speciaal, je kunt ook op zoek naar een specifieke missie. In ieder geval veel plezier met deze Walkthrough! Bij iedere verhaalmissie krijg je een percentage erbij, maar dit spreekt voor zich, dit staat niet vermeld bij de beloning.

Los Santos (In den Beginnen)

CJ
Moeilijkheid: 1/10
Uitleg:
Als je begint heb je eerst een introductie filmpje. Na dit filmpje wordt je uit de auto gegooid. Het spel begint. Je begint in een steegje waar een fiets staat. Stap op de fiets en rijd naar het CJ tekentje dat je ziet op de radar linksonder. Als je vlakbij het CJ tekentje bent, zie je een soort rode straal, rijd daarin. Nu wordt er een filmpje geactiveerd. Goed gedaan! Dat was de eerste "missie".

Big Smoke
Moeilijkheid: 0/10
Uitleg:
Dit is eigenlijk niet eens een missie. Filmpjes kijken, dat is het. Je komt in het huis van je moeder. En je pakt een familiefoto van de vloer en dan ineens komt een Big Smoke met een honkbalknuppel op je af die schreeuwt dat je in het verkeerde huis bent. Na een tijdje gepraat te hebben, zegt Big Smoke dat de anderen bij het graf van je moeder zijn. Hij zegt dat jullie er samen naartoe gaan. Hierna lopen jullie het huis uit en stappen samen in de auto. Dit was de missie.

Sweet & Kendl
Moeilijkheid: 2/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Jullie arriveren bij de begraafplaats, waar de anderen, Sweet, Ryder en Kendl staan bij het graf van je moeder. Jullie komen aanlopen en Kendl is blij je te zien. Sweet wordt boos op je omdat je er al die tijd niet was, en dat er in die tijd zoveel menen zijn vermoord. Na een tijd verlaten jullie de begraafplaats. Bij de auto aangekomen komen er gangster in een auto aangereden. Het blijken de Ballas gangsters te zijn. Ze doen een Drive-By op jullie en Big Smoke's auto explodeert. Er zit maar één ding op: Fietsen voor je leven. De bedoeling is dat je op de fiets stapt en Sweet volgt, Sweet is aangegeven met een blauw teken boven zijn hoofd. Ondertussen wordt je achterna gezeten door gangsters in de auto. Na een tijdje, gaan jullie splitsen onder Mulholland Intersectie en nu moet je Ryder volgen. Na een tijdje hard fietsen komen jullie weer terug bij CJ's huis. Om de missie te eindigen moet je CJ's huis binnen gaan.

Hier enkele tips:
> Handig is om na elke missie te saven. Het maakt niet uit hoe vaak je saved, dus hoe vaker hoe beter.
> Ben je BUSTED of WASTED, altijd laden. Hierdoor verlies je geen wapens, geen geld, en kan je gewoon verder waar je gebleven bent, want je saved na elke missie.
> Als je, je huis uitloopt en je gaat naar rechts langs de huizen, kom je in een soort kanaal, waar geen water meer in zit. Als je dan een klein stukje naar het zuiden gaat als je in dat kanaal staat, kom je onder een brug, waar een verhoging is. Als je op de verhoging loopt, ligt daar een Uzi, dit is altijd handig. Als je die Uzi hebt kan je ook nog een kogelvrijvest vinden in dit kanaal maar die ligt meer naar het Noorden, onder de eerste brug die je tegenkomt als je naar het Noorden loopt. Als je onder de brug bent moet je helemaal omhoog lopen (Westkant) tot en met net onder de brug. Hier kan je een kogelvrijvest vinden.

Nadat je gesaved hebt, loop je het huis uit en dan krijg je een telefoontje. Na dit telefoontje kan je kiezen wat je wilt gaan doen. Of verder met de verhaalmissies, of enkele zijmissies doen. Ik kies altijd voor de zijmissies, want deze leveren veel profijt op voor de verhaalmissies.

24/7 Koerier
Moeilijkheid: 2/10
Beloning: Geld voor het werk & per dag $2000 bij de supermarkt zelf.
Uitleg:
De supermarkt is te vinden ten westen van het politiebureau in Commerce. Op je map zie je een stuk grijs met een rondje blauw(fontein, dan is het vanaf dat grijze een stukje naar het westen. Als je op de fiets die vlakbij de supermarkt staat, springt activeer je de koeriermissie. De bedoeling is, dat je pakketjes door de rode cirkels gooit. De cirkels zijn op je radar aangegeven als rode vierkantjes. Er zijn 4 missies bij deze supermarkt. De eerste is nog makkelijk, de cirkels zitten allemaal rondom de supermarkt. De tweede wordt iets moeilijker. De cirkels zijn nu een stuk verder weg. De derde missie is weer makkelijker. Er zijn nu veel meer cirkels, maar ze zitten allemaal niet al te ver. De laatste is pas echt een uitdaging. Nu zijn er 8 cirkels, en ze zijn helemaal verspreidt door Los Santos. Lijkt lastig, maar het valt wel mee. Je hebt namelijk 10 minuten de tijd. Je hebt nu de eerste zijmissie gedaan! Je bent alweer een beetje % dichter bij de 100%!

Nog een paar tips:
> Ook na elke Zijmissie moet je saven. Want als een missie een keer niet lukt, hoef je niet nog meer missies opnieuw te doen.
> Bij de Ambulance missie, politie missie en de brandweer missie, is het handig om je sirene aan te zetten (dit doe je door op de L3 knop te drukken). Hierdoor gaan de auto's aan de kant en kan je makkelijker door rijden.

Ambulance Missie
Moeilijkheid: 6/10
Beloning: Geld voor het werk & het maximale leven (150 in plaats van 100)
Uitleg:
Bij elk ziekenhuis staat een ambulance. Als je erin stapt, kan je door middel van de R3 knop de missie activeren. Het best kan je deze missie doen bij het ziekenhuis in Market. De bedoeling van de missie is, is dat je met de ambulance mensen ophaalt die langs de weg staan. Deze mensen zijn gewond en je moet echt heel snel zijn, anders gaan ze dood. Voor elke gewonde die je oppikt, krijg je wel er wel tijd bij. Je moet 12 levels halen en het wordt steeds lastiger. Er komen steeds meer gewonden. En in de Ambulance passen maar 3 gewonden! Het best kan je zelf een planning maken. Door op je map te kijken en een beetje na te denken kan je zo kijken welke je het best eerst kan halen. Een goed idee is dat je eerst de verste mensen oppikt en zo steeds dichter bij het ziekenhuis komt met de gewonden. Dan heb je de meeste tijd, voor de patiënten die het dichtst bij staan. Na level 12 heb je het gehaald en dan stijgt je leven naar 150. Dit is duidelijk te zien aan je levensbalk.

Politie Missie
Moeilijkheid 7/10 (Of 0/10, zie tip)
Beloning: Geld voor het werk & het maximale kogelvrije vest (150 in plaats van 100)
Uitleg:
Overal rijd wel een motor of een auto van de politie. Kaap er een en activeer de politie missies door op R3 te drukken. Hier heb je ook weer 12 levels. En ze worden steeds moeilijker. Een motor is het makkelijkst hier, want dan kan je met een machinegeweer naar voren schieten. In het begin is het makkelijk, als je de auto een tijd blijft beschieten stappen de criminelen vanzelf uit en dan schiet je ze dood. Later wordt het moeilijker, want dan gaan ze in de auto terugschieten.

Hier een heel goede tip:
> Er zit een fout in het spel, ikzelf heb het uitgezocht en het klopt, op deze manier haal je makkelijk tot level 12. De bedoeling is dat je een gebouw zoekt waar je naar binnen kan. Als je de politiemissie start, stap je uit de auto of stap je van je motor en ga je dat gebouw(het best een BurgerShot, hiervoor moet je wel eerst de missie Ryder doen) binnen. Na een aantal seconden gaat je doelwit vanzelf dood! Dit moet je herhalen tot en met level 12 en klaar ben je! (Soms kan het zijn dat er niets gebeurt. Ga dan het gebouw uit en weer in en wacht opnieuw).

Brandweer Missie
Moeilijkheid: 5/10
Beloning: Geld voor het werk & Brandveiligheid (Vuur doet geen schade meer)
Uitleg:
Een brandweer is in Los Santos wat moeilijker te vinden, maar er is een plaats waar er eentje staat. Als je bij het skatepark bent, moet je in westelijke richting rijden totdat je tegen een beetje oranje gebouw aanrijdt. Hier staat soms een brandweer. Als je in de brandweer zit, druk je R3 om de missie te starten. Ook hier moet je weer tot level 12 doorgaan om immuun te worden voor brand. Net als de anderen in het begin is het makkelijk, later wordt het moeilijker. De bedoeling is makkelijk, branden blussen! Je moet auto's blussen.In de auto zitten mensen die ook in de brand staan, deze stappen uit als de auto is geblust. De mensen moeten dus ook geblust worden. Dit is wel lastiger dan de auto, omdat de mensen omvallen als je tegen ze spuit. Maar veel moeite hoef je niet te doen om tot level 12 te komen. Dit is de makkelijkste van de drie.

Al deze missies hebben veel tijd gekost, maar zullen zeker hun tijd terugverdienen door de mooie beloningen. Jammer genoeg is er nog meer te doen aan zijmissies.
Maar eerst nog wat geld verdienen. Geld is belangrijk, daar moet je toch je basisspullen van betalen. En wat dacht je van je huizen?

Inside Track Betting
Moeilijkheid: 1/10
Beloning: 12 keer het geld van wat je inzet.
Uitleg:
Allereerst moet je, je spel saven voordat je hieraan begint. Hierna moet je de Inside Track Betting opzoeken. Deze is te vinden onder de Mulholland Intersectie (niet moeilijk te vinden want het is het enige huis waar je naar binnen kan, het ligt aan de zuidkant). Eenmaal daarbinnen heb je twee kasten waar je op paarden kan wedden. Als je driehoekje klikt bij een van de machines kom je op het scherm om in te zetten op een aantal paarden. Er staan een aantal cijfers op deze manier: 2/1 of 4/1 of 12/1 enz. Dit betekent dat als je BV. Op 4/1 wed, dat je 4 keer het geld krijgt van wat je inzet. Natuurlijk doe je dat niet! 12/1 is het hoogst. Dus dan krijg je 12 keer het bedrag dat je inzet! Zet hier al je geld op in. Win je, ga je saven en doe je het opnieuw(zo vaak als jij wilt, ligt eraan hoeveel geld je wilt), verlies je, laad je, je spel weer en rijdt je weer naar de Inside Track Betting.

Hier nog een mooie tip:
> Het is leuk om 100 miljoen te hebben, maar het kost aardig wat tijd om dit te krijgen. Je hebt ook genoeg aan 10-20 miljoen.

Huizen Kopen
Oke tijd om alle huizen in LS te kopen. Als je op start drukt zie je de hele map. Je kan op dit moment alleen de huizen in Los Santos kopen, dus dat gaan we even doen. De huizen die te koop zijn, staan aangegeven met een groen huisje. Zoek alle huizen op en koop ze. Waarom? Daarom! Nee, dit geeft ook weer een aantal % voor de magische 100%.

Nu weer verder met de zijmissies! We hebben nog te gaan: Pimp Missie en de Taxi Missie. Hierna is er voor nu geen zijmissie meer te doen, dus gaan we weer verder met de verhaalmissies.

Pimp Missie
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: Geld voor werk & hoeren betalen jou, in plaats van jij hun als ze in je auto komen.
Uitleg:
Een Pimp wagen kan je vinden bij het benzinestation in Idlewood. Stap erin en druk op de R3 knop. De bedoeling is logisch, je moet hoeren naar hun klanten brengen. Eerst haal je een hoer op, dan breng je haar naar de klant. Daarna haal je een andere op en die breng je ook naar een klant. Nu moet je de ander weer ophalen bij de klant om naar een andere klant te sturen. Dit is nog makkelijk. Maar soms kan het gebeuren dat een klant de hoer gaat slaan, of het geld gaat stelen. De bedoeling is dat je de klant dan afmaakt. Deze missie moet je tot level 10 halen en dan heb je de Pimp missie ook gehaald! Weer een stukje dichter bij de 100%!

Nu nog één zijmissie te gaan voor nu. De Taxi Missie.

Taxi Missie
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: Geld voor werk & alle taxi's hebben NOS in de auto (activeer met rondje)
Uitleg:
Zoek een taxi, er rijden er genoeg, dus moeilijk te vinden zijn ze niet. Als je in een taxi zit druk je op R3. Nu moet je 50 passagiers vervoeren! Het lijkt veel, maar het hoeft niet in één keer. Als je dus geen zin meer hebt, kan je wat anders gaan doen en later verder gaan, als je het maar niet vergeet! Want je moet toch die 100% halen! De bedoeling is simpel. Je moet iemand oppikken en naar een andere locatie brengen. Hoe sneller je dit doet hoe meer tijd je overhoudt. Dit is handig, want je botst natuurlijk wel regelmatig. Als je dan genoeg tijd hebt, kan je even snel naar de paintshop gaan om je auto te laten maken en daarna kan je weer verder gaan. Na 50 passagiers ben je klaar. Dit kost veel tijd en is best saai, maar het draagt bij aan die 100%.

Na al deze lange zijmissies gaan we eindelijk weer terug naar het verhaal. Dus het is tijd voor de misse van Ryder, aangegeven met een R op je radar. Rijdt erheen. Vergeet niet te saven na de zijmissies! Dan hoef je deze niet meer te doen.

Ryder
Moeilijkheid: 2/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Als je in het rode loopt begint de missie. Je ziet eerst een filmpje. Hierna stappen jullie samen in de auto en zegt Ryder dat je mag laten zijn hoe ze in het Oosten rijden. Als je in de auto zit en rijdt naar het rode blokje, hoor je jou en Ryder een beetje praten over Old Reece, hij is de kapper. Je raad het al, je moet je haar een beetje opknappen. Eenmaal bij de kapper aangekomen, loop je ernaar binnen. Dan moet je in het rode cirkeltje gaan staan naast de stoel. Nu kan je een aantal soorten haar kiezen. Dit is wel belangrijk, want je sex appeal hangt hier vanaf. Een voorbeeld is, als je Cornrows neemt, lijk je een echt gangster, dus zullen je Homies je respecteren. Maar neem je bv Jheri Curl, dan zullen ze je dom vinden! Maar aan de andere kant... De vrouwen vallen meer op een zachtere man(Jheri Curl) Dan een gangster(Cornrows). De keuze is aan jezelf. Ik neem altijd Cornrows, omdat respect handig is aan het begin van het spel. Hierna loop je weer naar buiten, en dan zegt Ryder dat je haar er goed uitziet, maar dat je veel te dun bent. Op naar de Pizza hut! De pizza hut zit er tegenover, dus die is niet te missen. Eenmaal in de pizza hut moet je eten bestellen. Je hebt verschillende soorten eten. Je hebt: Een kleine maaltijd, Middelmatige maaltijd, Grote maaltijd, Salade Maaltijd. Hoe groter de maaltijd, hoe meer vet. Maar als je de salade eet, krijg je er geen vet bij. Handig is om een aantal grote maaltijden te eten. Maar eet er nooit meer dan 10, want dan moet CJ kotsen en dan is het voor niets geweest. Nu heb je tenminste een beetje vet opgebouwd. Nu gaat Ryder de Pizzahut overvallen, maar ze herkennen hem dus het lukt hem niet. Nu trekt de Pizaajongen een Shotgun! Eenmaal buiten aangekomen zegt Ryder dat je in moet stappen. De Pizzajongen komt mee naar buiten en schiet nog steeds met die Shotgun op jullie. Handig, zo'n wapen. Rijdt de jongen dood, en pak zijn wapen. Hierna kan je gewoon rustig terug naar Ryder's huis rijden, en heb je de missie gehaald.

Tip:
> Eten is ook belangrijk voor je levensbalk. Als je gewond bent geraakt, kan je door middel van een aantal maaltijden weer vol met leven komen!

Dit waren de intromissies van San Andreas, nu begint het verhaal pas echt. Ryder zegt dat Sweet zit te zeuren over de graffiti. Nu kan je missies doen voor Sweet. Aangegeven met een S op de radar.

Tagging Up Turf
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Sweet wilt samen met jou de graffiti van je tegenstanders overspuiten. Stap in de auto en rijd naar de aangegeven locatie. Sweet gaat een muur overspuiten. Hierna zegt hij dat jij de andere twee moet doen. Loop naar de graffiti op de muur en richt erop met R1. Hierna druk je op rondje en dan spuit je hem over. Doe de andere ook. Nu moet je terug naar de auto en dan gaan jullie het gebied in van jullie tegenstanders een aantal graffiti om spuiten. Sweet rijd weg en jij moet er nog een aantal omspuiten. Als je naar de aangegeven locatie loopt staan er twee Ballas gangster. Schiet deze neer met een wapen en spuit de graffiti om. Nog één te gaan: Volg de aanwijzingen en spuit de graffiti om. Sweet komt weer aanrijden en jullie moeten terug naar je huis. Missie volbracht als je daar bent aangekomen.

Nu ben je geïntroduceerd in het graffiti spuiten. Je moet er in totaal 100 spuiten en daar is het nu tijd voor. Want dit levert je een aantal goede wapens op in je huis (Alleen het Johnson huis). Ook upgrade je, je gang. Ze lopen dan met veel betere wapens zoals machinegeweren in plaats van kleine 9mm pistolen.

Een tip vooraf:
> Doe dit op de fiets, om ervoor te zorgen dat je, je fietsskill helemaal vol krijgt, dit heb je namelijk later nodig voor de BMX Challenge.

Grafitti spuiten
Moeilijkheid: 1/10
Beloning: Respect + & Wapens in het Jonhson huis & Gang upgrade
Uitleg:
Om de plaatsen van de te spuiten grafitti uit te leggen is te moeilijk. Daarom hier een kaart van alle plaatsen: Grafitti map


Als het goed is heb je nu je cycle skill helemaal vol. Zo niet fiets dan nog even rond totdat hij vol is, want we gaan de BMX Challenge doen. De BMX Challenge is te vinden in het skatepark bij Glen Park.

BMX Challenge
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: Percentage voor 100%, meer niet
Uitleg:
Op het moment dat je op de fiets stap die vlakbij één van de halfpipes staat, activeer je de BMX Challenge. Je zie allemaal rondjes komen die rond en om het skatepark zweven. De bedoeling is dat je al deze rondjes pakt. Je hebt maar weinig tijd lijkt het, maar elke keer als je weer een rood rondje pakt, krijg je er 10 seconde bij. Het is van groot belang dat je je cycle skill vol heb, want je moet naar een aantal rondjes bunny hoppen (L1). Als je ze allemaal heb gepakt, is de BMX Challenge gehaald.

Cleaning the Hood
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Na het filmpje sta je samen met Ryder op straat. Je moet een beetje door de buurt rijden om te kijken hoe het er aan toe gaat. Vertelt is dat het slecht gaat met Grove Street Family. Jij en Ryder moeten allereerst naar B-Dup om te kijken hoe het met hem gaat. Pak de auto die voor je neus staat en rijd naar de aangegeven locatie. Na dit filmpje moet je naar een dealer om hem een kopje kleiner te maken. Loop of rijdt naar de dealer, pak je Uzi, schiet een aantal kogels in hem, en klaar is kees. Ryder zegt dat hij de dealer kent en zegt dat jullie samen moeten gaan kijken bij een huis van de Ballas. In dit huis zijn een aantal Ballas aanwezig die jullie gaan aanvallen. Het makkelijkst is om je shotgun te pakken en een beetje los te gaan met de shotgun. Eenmaal klaar, is het juigen voor de overwinning, en terug naar de Grove street om daar te feesten.

Drive Thru
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: $200 & Respect +
Uitleg:
Na het filmpje stappen de Grove street OG's allemaal in de auto, en natuurlijk ben jij de "chaffeur". Je moet naar een fastfood restaurant rijden. Daar aangekomen bestellen jullie eten, dit filmpje is lachen (vanwege Big Smoke). Op het moment dat jullie weg willen rijden komt er een Ballas auto aangereden. Jullie gaan op de auto schieten en jij moet de auto achtervolgen zodat de andere Grove OG's de auto kapot kunnen schieten. Het beste is om gewoon naast de auto te gaan rijden en zelf ook mee te schieten, dit gaat een stuk sneller. Als de auto in de brand staat stappen de Ballas uit. Maai deze nog even neer met je Uzi en je kan beginnen aan de terugwegn naar Grove. Eenmaal in Grove Street aangekomen stapt iedereen uit behalve Big Smoke, hij vraagt of je hem even bij zijn huis af kan zetten, buiten de Grove(vraag jezelf maar af waarom hij erbuiten woont). Bij zijn huis aangekomen stapt Big Smoke uit en geeft je $200 dollar. Missie volbracht!

Nines and Ak's
Moeilijkheid: 1/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Het is tijd om Grove Street weer te bewapenen. En Emmet is de plaatst voor wapens. Je moet samen met Big Smoke naar Emmet rijden. Gewoon naar de gele stipo op de radar rijden. Eenmaal daar aangekomen, krijg je een soort van schiettraining. Je moet een paar glazen kapot schieten, gewoon richten (R1) en schieten (Cirkel). Daarna moet je een auto kapot schieten, je meot zelf richten op de benzine tank. één kogel op de benzinetank is genoeg, de hele auto is dan opgeblazen. Na deze "schiettraining" wil Big Smoke dat je hem terug naar zijn huis brengt. Missie Volbraccht.... Of toch niet? Een telefoontje van Sweet, die zegt dat je de gang moet representen met je kleding. Tijd voor de kledingwinkel! Het best is om in de kledingwinkel zoveel mogelijk groen te dragen. Dit omdat de gang Grove Street altijd in het groen gekleed is. Mijn outfit is: Eris T-shirt, Urban Camo. Winkel uitlopen en missie gehaald.

Ganton Gym
Nu we toch vlakbij de Gym zijn kunnen we gelijk beginnen met fitness. Tijd om te bodybuilden. Ga naar de Ganton Gym, deze zit vlakbij de winkel waar je net uitkwam. Begin op de gewichtbank met het aantal Lbs dat je zelf wilt. Je moet zelf een beetje aanvoelen of het makkelijk gaat of niet. De bedoeling is dat je het muscle balkje helemaal vol krijgt. Dit geeft geen percentage, maar de Fight moves die je kan leren wel. Als je zoveel muscle heb kan je op een gegeven moment nieuwe fight moves leren. Om dit te doen moet je naar de achterste boksring lopen en in die rode cirkel stappen. Hierna kan je weer verder met het volkrijgen van je muscle. Ook is het handig om je stamina vol te krijgen. Dit doe je door opde fiets te gaan fietsen (makkelijk) Of op de harloopmachine te gaan hardlopen (moeilijk). Zet die fiets op level 10, en gaan met die banaan!

Tip Tip Tip:
? Je kan maar een aantal keren bodybuilden in zes uur. Als het goed is ±20 keer. Zes uurtjes later weer 20 keer. Zes uur? Saven maar! Er is dan weer zes uur voorbij, dan kan je weer trainen.

Drive By
Moeilijkheid:4/10
Beloning: $500 & Respect +
Uitleg:
Tijd om die Ballas gangster een lesje te leren. Je gaat met z'n allen de auto in de auto en je moet naar Ballas gebied rijden. Eenmaal daar aangekomen bereiden jullie je een beetje voor en is het tijd om te gaan schieten. Natuurlijk is CJ weer de chaffeur. Je moet zelf weten of je je Homies mee helpt met schieten, ik doe het wel, want dan weet ik zeker dat ik het overleef. Probeer ook een paar Ballas dood te rijden, scheelt weer wat tijd en Health Car. Je krijgt vier groepen Ballas om te vermoorden. Hierna krijg je de politie achter je aan en moet je je auto resprayen, rijdt naar het gele vierkantje, dit is de pay 'n spray. Eenmaal gesprayed is het makkelijk. Naar huis rijden en de missie is volbracht!

Sweet's Girl
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
In het filmpje zie je dat niemand thuis is. Als je naar buiten loopt belt je broer Sweet je op. Deze zegt dat hij in de problemen zit, en dat je hem moet helpen. Dus auto zoeken en als een speer naar je broer! Eenmaal bij je broer aangekomen, moet je een paar Sevilles's afknallen en zorgen dat je niet neergeknald wordt. Er staan een aantal vijandige gangsters, schiet alle aangegeven gangsters dood en Sweet belt je dat hij zo blij met je is. Hij zegt dat je een auto moet hebben met vier deuren, want hij en z'n "Big Love" willen een ritje naar huis. Er staat een greenwood (vierdeurs auto) als het goed is voor het huis. Deze kan je nemen, als je hem niet al te zwaar beschadigd hebt, anders moet je een andere zoeken. Eenmaal een auto gevonden is het een kwestie van naar Sweet's huis rijden en voila! Another mission bites the dust!

Tipje:
? Als je het moeilijk vindt om de vijandelijke gangsters neer te schieten in je eentje, kan je een paar van je homies meenemen om te helpen. Als je de missie begint en je staat in Grove Street, richt je op een homie, en druk je met je pijltjestoets omhoog(of omlaag) om hem te rekruteren. Je kan in het begin niet veel gangsters rekruteren omdat je Respect laag is, maar hoe verder je komt, hoe hoger je respect, hoe groter je gang.

Cesar Vialpando
Moeilijkheid: 2/10
Beloning: 2x het geld dat je inzet.
Uitleg:
Het is tijd om als oppassertje te spelen. Oppassertje voor je zusje. Sweet vraagt je om op Kendl te letten omdat ze om gaat met een mexicaan. Allereerst moet je opgaan in het mexicaanse, dus Sweet heeft een auto voor je geregeld, je moet alleen even naar de garage rijden. Eenmaal daar krijg je een "lowrider", zo'n auto met een leuk veersysteem. Parkeer de auto achteruit in de garage, pimp hem op zover je wilt, ik doe altijd de vlammen paintjob (paintjob 1). Hierna is het tijd voor de lowrider meeting. Het is tijd om het op te nemen tegen een bad ass mexicaan met zijn lowrider. Je zet een leuk bedragje in van 10 - 1000$, mag je zelf bepalen. Ik doe altijd $1000. Toch geld genoeg. Nu is het tijd om de "hydraulics" eens goed te gebruiken. Onderin komen steeds pijltjes voorbij, en je moet precies de kant opdrukken waar het pijltje heen wijst. Dit heeft ook nog een timing want het pijltje moet precies in het midden van het cirkeltje zijn om het maximale punten te scoren. Het "hydraulics systeem" werkt met de R3, oftewel de rechter analoge stick. Deze moet je de kant opdoen waar de pijltjes heenwijzen. Kan lastig zijn in het begin, maar gewoon Load Game als het niet lukt en probeer opnieuw. Heb je het gehaald is het Mission Complete!

Twee tipjes:
? bewaar je auto! Die heb je nog nodig in de volgende missie.
? Handig is Nitro in je auto(lowrider), is een leuk effect en handig voor de volgende missie.

Nu ben je klaar met de missies voor Sweet! Het is tijd om een missie te doen met CV! CV? Ja! CV, oftewel Cesar Vialpando! Hij belt je ook op na de missie, dat er veel geld verdient kan worden met illegale straatraces. Guess what? Je moet je eerste straatrace gaan racen. Maar wel in een "lowrider". Gelukkig heb je die bewaart in je garage bij je huis. Dus dat is al een pak van je hart, nu alleen nog racen.

High Stakes, Low Rider
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: $1000 & Respect +
Uitleg:
Echt een missie waar niet veel aan uit te leggen is. De bedoeling is natuurlijk dat je de lowrider race wint. Allereerst moet je CV en Kendl volgen naar de race. Dan eenmaal bij de race moet je een "parcour afleggen". Er zijn rode stralen die de lucht in schijnen, door deze stralen moet je steeds heen rijden om zo de volgende straal te activeren en om zo te zien waar je heen moet. In de stralen zie je ook een pijl van waar je heen moet. Staat er een pijl naar rechts, ga dan naar rechts. Pijl links? Naar links! Logisch toch? Race gewonnen, missie volbracht! En kan je gelijk saven bij je huis die het dichtst bij zit, die ene met garage en al, mooi plaatsje voor je lowrider.

Dit was een missie van CV, de enige in Los Santos, nu is het tijd voor de missies van Big Smoke. Dus saven maar en op weg naar Big Smoke!

Og Loc
Moeilijkheid: 5/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
"OG Loc" een echte gangster wordt vrij gelaten uit de gevangenis. Je moet hem dus ophalen met je maten. Eenmaal bij de gevangenis wil OG Loc en paar dingen geregeld hebben. Dus jij moet met hem die dingen regelen. Op naar die gast, maar op het moment dat je aanbelt peert die gast hem met de motor! Erachter aan dus! OG Loc schiet een beetje, maar zelf kan je ook schieten, om hem sneller dood te hebben. Ikzelf schiet nooit en concentreer een beetje op het motorrijden want die gast stopt op een gegeven moment toch en dan kan je hem afknallen. Als hij dood is wilt OG Loc nog dat je hem brengt bij zijn fantastische nieuwe baan. In de Burger King... Ben je daar ziet hij je around like a quarter pound! Net als de missie.

Nu kan je ook missies doen bij OG Loc, maar we waren net begonnen aan Big Smoke, dus daar gaan we dan mee verder!

Running Dog
Moeilijkheid: 2/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Als je de missie start, zie je in het filmpje Tenpenny en Pulaski naar buiten komen, samen met Big Smoke. Als de polite weg is, zegt Big Smoke dat zijn neef/nicht uit Mexico langskomt en jullie moeten haar oppikken. Peace of Cake, right? Dus rijden maar, naar de gele stip op de radar. Neef/nicht? Nee joh, Smoke wilde alleen maar "El Weedo" kopen van twee Vagos, maar uiteraard willen ze dat niet. Dus Smoke nakt er een neer met een honkbalknuppel, alleen de andere begint weg te rennen. En aangezien Smoke z'n lichaam een beetje tegen heeft, wordt hij snel moe. Dus aan jou de taak, om te gaan sprinten! Je moet de Vagos gangster achtervolgen. Hij klimt over een paar hekjes, en dan langs andere Vagos die op je gaan schieten. Je kan ze doodschieten maar het hoeft niet. Gewoon naar je "target" rennen, kogels op hem afvuren, en de missie is volbracht. Toch wel lastig z'n "cousin" halen!

Wrong Side of Tracks
Moeilijkheid: 7/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
ALweer is de politie bij Smoke... Een beetje raar... Na het filmpje wil Big Smoke dat je hem naar Unity Station brengt. Een paar Vagos zijn een deal aan het sluiten met de San Fiero Rifa's. Je wordt gespot en de Vagos springen op een rijdende trein. De bedoeling is nu, dat jij en Smoke de Vagos gaan afschieten. Spring op de crossmotor en volg de trein. Jij rijdt en Big Smoke "doet zijn best om te schieten". Geweldig is hij niet... Onderweg rijdt de trein tegen een auto die op het spoor staat, deze is makkelijk te ontwijken, aangezien de auto het spoor af "vliegt". Daarna roept Big Smoke dat er een tegenliggende trein aankomt, als je de trein ziet, moet je even naar rechts uitwijken, het is niet al te moeilijk om hem te ontwijken. Daarna rijdt de trein met de Vagos erop een tunnel door, en zegt Big Smoke dat je rechts het bergpad op moet gaan. Even zie je de trein niet, maar na een stukje rijden, rijdt je er weer naast. Als de Vagos allemaal dood zijn, moet je terug naar Big Smoke's huisje. Mission Passed!

TIPPO:
? Als je net rechts van de rechter rails gaat rijden, kan Big Smoke de Vagos makkelijker raken. Hierbij lukt het om ze dood te hebben voor de tunnel. Dus dan hoef je niet het bergpad op!

Just Business
Moeilijkheid: 7/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Het begint er een beetje op te lijken dat je Smoke zijn privé chauffeur wordt... Deze keer moet hij naar Downtown. Auto in en naar het vierkantje rijden. Hij zegt dat die "business" doet met de Russen... Ojee! Eenmaal bij het vierkantje, gaat Big Smoke een gebouw binnen, en al snel loopt het uit de hand, en roept hij jou. Tijd voor een vurgevecht tegen de Russen. Buk(Bukken is de R3 knop indrukken) achter het lage muurtje voor je neus, en richt op de Russen, schiet ze een voor een vol met lood uit je Tec 9 of welke Uzi je ook hebt. Je moet misschien een stukje naar voren lopen om iedereen te hebben, maar blijf altijd gebukt! Voordat je weggaat, pak het kogelvrijevest wat achter in de kamer ligt. Je wordt automatisch buiten geplaatst en eenmaal daar gaat het "knalfestijn" weer verder. Blijf gebukt en schiet elke Rus die je kan raken, neer. Zorg dat je vlakbij Big Smoke blijft, want hij moet het overleven! Als iedereen dood is stapt Big Smoke op een motor, en deze keer mag jij schieten in plaats van rijden! Dit is manueel richten, dus het is best lastig. Je hebt oneindig veel kogels dus houd de cirkel knop maar ingedrukt en schiet iedereen en alles wat achter je aan komt, aan flarden. Schiet ze zo snel mogelijk dood, want de motor kan maar een bepaalde hoeveelheid schade oplopen voordat het explodeert. Na een stukje rijden kom je bij een wegblokkade. Schiet eerst de Russen aan de zijkant en daarna de gasten voor je neus. Hoe Smoke rijdt is niet belangrijk, de actie gebeurt achter jullie, dus daar moet je je op focussen. Na de laatste blokkade, waar je schitterend overheen springt, komt er een einde aan het kanaal waar je in rijdt. Het enige wat eris, is een oude riolering tunnel. Maar deze is dicht met een hek ervoor! Dus schiet dat hek naar de haaien! Big Smoke rijdt de tunnel in en er komen nog een aantal motoren achter je aan. Deze kan je kapot maken door op de explosieve vaten te schieten die je tegenkomt onderweg. Na al deze actie is het eindelijk RUST! Big Smoke gaat de motor dumpen en jij kan weer verder met de volgende missies! MISSION PASSED!

Tip:
? Je moet Russen op motoren en Russen in auto's doodschieten. Het beste is om eerst de gunner neer te halen en daarna de driver. Dus bij een motor is dat van boven naar beneden gaan, en bij een auto van links naar rechts (uiteraard op het raam schieten bij de auto).
? In het vervolg bij vuurgevechten altijd zorgen dat je gebukt bent, want zo ben je accurater en zo ben je kleiner, waardoor de tegenstanders meer moeite hebben om je te raken. Ook handig is om altijd achter een laag voorwerp te schuilen, bijvoorbeeld een auto. Je kan bukken achter de auto, en dan zo over de auto heenschieten.

Nu hebben we de keuze tussen missies van Ryder, of Og Loc. Ik heb gekozen voor Ryder. Dus on to the Grove. Eerst even saven(Wat je uiteraard na elke missie doet).

Home Invasion(Tussen 12:00 en 20:00)
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: Respect + & een nieuwe side missie!
Uitleg:
Tijdens het filmpje bij Ryder vertelt Ryder iets over betere wapens... Ga met Ryder mee naar de truck die voor zijn deur staat (ineens). Rijdt naar de plaats van bestemming (zie map). Je moet wapens stelen uit een huis, uiteraard moet dit gebeuren voordat het weer licht wordt. Dus Huury Up! Dit gedeelte gaat vooral om "Stealth". Als je de bivakmuts draagt moet je de ingame instructies opvolgen en dan komt het wel goed. Gewoon kruipen, en zorgen dat de Noise meter niet volkomt, anders heb je een probleem! Er zijn verschillende kamers waar kisten met de geweren liggen. In de huiskamer ligt er sowieso één meestal voor je neus, of achter de mortar die in dat huis staat (rechts van waar je binnenkomt, in de huiskamer). Als je een kist oppakt moet je rustig naar buiten lopen en de kist in de truck laden. Als je de kisten in de huiskamer hebt ga je naar de kamer rechts van de huiskamer, daar staat er ook één(of twee). Daarna gaan we naar boven, aan het einde van de trap staat er ook één tegen de muur. Dan passeer je aan de linkerkant twee deuren waar je niet in kan. Aan het einde van de bovenhal (dus langs de deuren, de hoek om) staat er ook nog één. Waarschijnlijk is er nu nog maar één en die staat in de slaapkamer van de oude man zelf! De slaapkamer is aan het einde van de bovenhal(je kan hem niet missen als je de vorige kist hebt gepakt). Deze moet heel rustig en langzaam gedaan worden, anders wordt de man wakker. Eenmaal klaar in het huis, moet je de truck afleveren bij "Ryder's clockwork wife(Ninja)" LB. Deze heeft een garage in Willowfield. Heenrijden, parkeren, and the job is done! Weer dichter bij die 100%!

Tip:
? Als je lui bent, of je komt in tijdnood, zorg er dan voor dat je minstens drie kisten steelt, dat is al genoeg. Ik weet niet wat het effect is van minder kisten. Maar het is een uitdaging om ze allemaal te krijgen.
? Voor de nieuwe side missie(burglary) heb je zo'n zelfde truck nodig (en uiteraard moet het avond/nacht zijn). Deze truck kan je vinden vlakbij de gym. Schuintegenover de ingang van de gym(links), staan soort van rijtjes huizen. De truck staat als het goed is in het middelse gedeelte: | | |X| |.

Nu we toch bezig zijn met inbreken, doen we gelijk deze side missie. Waarschijnlijk is het net dag geworden, dus even saven(twee keer zorgt ervoor dat er 12 uur voorbij is) en dan de truck halen vlakbij de gym (zie tip hierboven).

Burglar missie(Tussen 22:00 en 06:00)
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: Cash voor het gestolen goed & Percentage
Uitleg:
Als je dit voertuig gevonden hebt, druk je op R3 end an start de burglar missie. De bedoeling is om $10.000 aan spullen te stelen voordat de zon opkomt. Zoek naar plekken waar een gele pijl staat, dit zijn huizen waar je kan inbreken. Het gaat precies hetzelfde als Home Invasion (noise meter enzo.) alleen steel je nu TV's, radio's, Consoles enz. Als je een huis binnen gaat pak je een voorwerp, neem je het mee naar buiten en stop je het in je truck. So on and on an on.... Totdat je weinig tijd overhebt, en dan breng je je truck naar de garage in Willowfield. Als je meer dan $10.000 hebt gestolen is het Burglary missie passed!

Tippie:
? Het beste kan je op zoek naar twee huizen vlak naast elkaar. Een goede plek is de plaats waar de missie Sweet's Girl afspeelt. Daar zijn twee huizen vlak bij elkaar. Roof je de één leeg, daarna de ander. Als je bezig bent met de andere is die eerste ineens weer vol met spullen (Wel een hele snelle service)!

Oké, terug naar de story missies.

Catalyst
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Tenpenny geeft jou en Ryder een opdracht. Jullie moeten naar een trein en daar spullen van af stelen. Eenmaal bij de trein, staan de Vagos er! Blijkbaar heeft Tenpenny hun ook ingelicht. Pak je "Gun" en Start Blasting! Als je alle Vagos heb gedood, komen de Ballas ineens aanrijden! Nog meer plezier! Maak de Ballas af, om daarna rustig de trein te bekijken. Kijk even wat erop staat.... Maar wacht! De trein begint te rijden! Ojeee! Je moet nu zorgen dat de gestolen goederen van de trein, naar Ryder komen, die met de auto achter de trein aan rijdt. "Throw me some boxes CJ!". Je moet de dozen naar hem gooien (logisch he...). Dit vergt enige inspanning, maar moet redelijk te doen zijn, aangezien je ruim genoeg de tijd hebt. Als je tien dozen hebt gegooid, dan is de auto vol (ookal zie je de dozen niet) en heb je een 3 sterren politiekorps achter je aan! Tijd voor de Pay n' Spray! Het staat op je kaart aangegeven dus je hoeft niet te zoeken. Nadat je je auto geverfd hebt, kan je rustig terug naar The Grove rijden. MISSION PASSED!

Robbing Uncle Sam
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Ryder wilt de National Guard gaan overvallen! Stap in de Boxville en rijdt naar de haven. Als eenmaal bij de ingan bent van de National Guard, zie je een kleine cutscene. Stap daarna je auto uit, en klim over de muur aan de rechterkant. Schiet de "soldaten" (Ryder: "Weekend Soldiers") neer, en loop naar een van de wapenhangar, en schiet het elektronische "slot" kapot. De hangardeur gaat open en er staaan nog twee soldaten binnen, schiet deze dood. (Binnen staat ook een vorkheftruck en een aantal dozen, die heb je straks nodig). Loop naar het dichte hek, waar jij de muur bent opgeklommen, en schiet het elektronische slot open. Ryder rijdt nu naar binnen en het is tijd om in te laden terwijl Ryder de wacht houdt. Ga naar de vorkheftruck en stap erin. Met de rechter analoge stick kan je de vork omhoog of omlaag doen (Analoge stick omhoog of omlaag bewegen). Het is tijd om de dozen in te laden. Rijdt de vorkheftruck precies tegen de doos aan terwijl de vork helemaal naar beneden staat. Doe daarna de vork omhoog, en rijdt naar de truck. Doe dit totdat je genoeg dozen hebt ingeladen. Af en toe wordt Ryder aangevallen door een soldaat en aangezien Ryder niet zo goed is in schieten (in vergelijking met CJ) moet je maar even afstappen en de soldaten afschieten. Na alle dozen ingeladen te hebben is het tijd om te gaan. Stap in de Boxville en rijdt de haven uit. Als je bij de poort bent komen er twee humvees achter je aan! En jullie zijn veel te zwaar door de dozen. Dus Ryder lijkt het een goed idee om er een paar naar de Humvees te gooien (Je moet toeteren om hem te laten gooien). Je moet naar de "lockup" rijden, dit is niet echt ver weg maar kan best lastig zijn, daarom zij een aantal goed getimede dozen handig zijn. That's it!

Nu zijn we klaar met de missies van Ryder en is het tijd voor... Niemand minder dan OG Loc!

Life's a Beach(Tussen 22:00 en 06:00)
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Og lOc wil carrière maken in de muziekbusiness. Maar hij heeft nog niets! Niet eens een sound system! Dus lieve aardige CJ moet er eentje stelen voor de OG... Dus op weg naar de Beachparty! Als je daar komt moet je praten met de DJ. Maar ga niet de koning uithangen en schiet niemand neer of bots zelf niet eens tegen de auto's die er staan! Als je bij de DJ bent moet je twee keer positief antwoorden (pijltje naar rechts) en dan start je de mini game dansen! Je moet de rondje, driehoekje, X en vierkant gebruiken, om tot een succes te komen. Het is net zoiets als die ene keer met de lowrider, alleen nu met de andere knoppen op je controller. Je hebt 4,000 punten nodig om te slagen. Het kan lastig zijn, maar oefening baart kunst. Als je de 4,000 punten hebt gehaald, mag je in het "kantoor" van de DJ komen... Dat is dus de bus! Instappen en wegwezen! Niet letten op de mensen die op je gaan schieten, gewoon wegkarren. Je moet naar een garage rijden, dus een kwestie van rijden naar de vierkant op je kaart, uitkijkend voor een aantal auto's die achter je aan komen. Eenmaal bij de garage aangekomen is het... MISSION PASSED!

Madd Dog's Rhymes
Moeilijkheid: 3/10 (aangezien alles wordt uitgelegd)
Beloning: Respect +
Uitleg:
Madd Dog is een concurrent van de goede Og Loc (...wat bagger zeg...) en hij heeft een mooi rijmboekje, die je voor Og Loc moet stelen. Je krijgt in deze missie uitleg ove rhoe je moet sneaken. Ja... moet ik het nog uitleggen? Alles wordt toch duidelijk uitgelegd. Volg gewoon de weg en steek iedereen rustig neer. Leuk om te zien is wel dat er op een gegeven moment een bewaker zit te gamen. Hij zegt iets in de richting van: 'Travis, You Suck!' Travis is de hoofdrolspeler van het spel Driver. Als je eenmaal het boekje te pakken hebt, lopen er bewakers rond met pistolen met geluidsdempers. Handig om te gebruiken als je aan het sneaken bent. Als je terug door het huis moet, kom je nog een aantal bewakers tegen. Schiet ze dood met een pistool (maakt niet uit welke, maar het is leuk om het zachtjes te doen, dus get a silenced 9mm!) Als je weer buiten bent, na het stelen en moorden van de halve crew van Madd Dog is het tijd om terug naar Og Loc te gaan. You're done...

Management Issues
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Nu blijkt ook al de manager van Mad dogg vervelend te doen. Dat vin dOg Loc niet zo leuk... Dus good 'ol CJ mag weer gaan moorden! Rijdt zo snel mogelijk naar de burger shot die aangegeven staat op de kaart. Je moet snel een auto stelen die van een van de manager zijn bewakers is. Dus karren naar de burger shot! Je moet de bewaker uit zijn auto lokken, dus een kleine botsing kan geen kwaad. Als de bewaker uitstapt schiet je hem vol lood, en stap je in de auto. Helaas moet je de auto nu wel reparen bij een Pay 'N Spray. Maar die is vlakbij. Als je je auto gerepareerd hebt, ga je naar de aangegeven locatie en dan parkeer je je auto netjes tussen de twee anderen (lijkt wel fileparkeren). De andere bewakers komen eraan en het is tijd om de manager te halen. Guess what! Hij komt precies in jou auto samen met zijn meid! De bedoeling is dat je de auto zo snel mogelijk in het water rijdt! De plek waar is aangegeven. Het is een pier bij Verona Beach. Als je daar bent rijdt je zo snel mogelijk op de pier, richting het water. Vlak voor het water spring je uit de auto en de auto rijdt zo het water in! Helaas kan de manager niet zwemmen... Arme hij! MISSION PASSED.

House Party
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Og Loc heeft geen zin meer in zijn werk bij de Burger Shot (ookal MOET hij daar werken, van de politie) en gaat terug naar de Grove. Voordat hij terugmoet naar de gevangenis wil hij een groot feest geven, waar hij zelf gaat zingen.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Og Loc zegt dat je nieuwe kleren moet halen en een nieuw kapsel moet hebben. Dit is niet nodig. Het feest begint om 20:00 tot en met 05:00. Eenmaal bij het feest is het een herrie... En de homies gaan even naar buiten. Dan komt er ineens een homie op de fiets aangescheurd en zegt dat de Ballas een aanval plannen en nu ten uitvoer brengen! De aanvallen zijn in een soort niveaus verdeeld. Eerst staan ze bij de blokkade, daarna op de top van de brug. En daarna... Komen ze van alle kanten! Knallen die Ballas! Als ze allemaal dood zijn, is het mission passed and back to the party!

En dit waren de missies van Og Loc. Nu is het tijd voor onze goede vriend, de "corrupte" politieman. Het team CRASH is aan de beurt. CRASH zijn de beruchte corrupte agenten. Trouzens een heel toepasselijke plek waar je de missie begint. POLITIE leeft niet zonder DONUTS.

Burning desire
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: Een vriendin & Respect +
Uitleg:
Tenpenny wilt dat je een huis in de brand steekt. Hij heeft in een steegje Molotovs neergelegd en jij moet die halen. Nadat je de Molotovs gehaald hebt, ga je naar het huis. Daar staan eeen aantal Vago gangsters voor de deur rond te hangen. Deze kunnen een gevaar leveren, dus moeten ze uitgeschakeld worden. Daarna kan je rustig in elk raam dat aangegeven is een Molotov gooien. Nadat het hele huis in de brand staat rent een Vago door de voordeur en blijkt dat er nog een meid vastzit in een kamer! dat was niet de bedoeling, dus mister niceguy CJ gaat haar redden. Het huis staat op het punt in te storten en het vuur verspreid zich snel. Maar vuur kan jou niets deren, want je hebt de brandweer missies gedaan en je kan ertegen. In de keuken ligt een brandblusser, deze moet je meenemen op je weg naar de kamer van die meid. Eenmaal bij de kamer blijkt de doorgang geblokkeerd door het vuur, maar brandweerman CJ heeft zijn brandblusser bij zich en dus kan hij rustig het vuur blussen. Als het vuur gedooft is, is het tijd om het huis te verlaten. Jammer genoeg storten een aantal muren in en worden een aantal doorgangen versperd. Onderweg moet je nog een aantal keren brand blussen, maar het is niet echt lastig om het huis uit te komen. Eenmaal buiten moet je het meisej terug naar haar woning brengen. Ze blijkt vlakbij Grove Street te wonen! Wat doet ze bij de Vagos?!? Eind goed al goed... Missie volbracht en vanaf nu kan je met Denise daten!

Gray Imports
Moeilijkheid: 6/10
Beloning: Niets.
Uitleg:
Het blijkt dat de Ballas ook niet stil hebben gezeten en ze zijn begonnen met dealen met de Russen. Uiteraard moet CJ hier een stokje voor steken. Rijd met een auto naar het gele vierkantje op de map in Ocean Docks. Eenmaal daar zie je dat de Ballas auto's inladen. Na de cutscene lopen er een aantal bewakers rond. Pak je beste wapen, en schiet iedereen neer. Er zijn twee vorkheftrucks met explosieven op de vork. Als je precies richt kan je deze vorkheftrucks in één schot uitschakelen. Na de bewaking uit geschakeld te hebben is het tijd om verder te gaan. Als je geraakt bent ligt er een kogelvrijvest op een container rechts bij de ingang waar je straks naar binnen moet. Eenmaal binnen staan er gelijk twee mannen voor je neus. Uitschakelen en verder gaan. Na een paar hoeken omgegaan te zijn komt er nog één of twee bewakers om de hoek gerold. Deze kan je rustig met R1 richten en neerschieten. Na de loods door te zijn, onderweg uiteraard mannetjes neerschietend, kom je bij het einde van de loods. Hier staan een aantal bewakers. Door middel van de gebukte stand en een goede preciese aim is dit zo gebeurd. Achter de trap ligt een AK-47 om te grijpen, altijd handig. Trap op, MAAR NIET NAAR BINNEN GAAN! Als je naar binnen gaat, sprint de russische dealer naar buiten! Dat kan verkomen worden! Je schiet eerst de twee Ballas dood en de rus die blijft gewoon stilstaan (Dit alles zonder naar binnen te zijn gegaan!) Als je onder een bepaalde hoek bij de doorgang staat, kan je de rus zien staan, en als je handmatig gaat richten, kan je hem raken! Het duurt wel even voordat hij dood is (Lijkt wel superman, zoveel kogels heeft hij nodig), maar dit is een stuk makkelijker dan hem achterna te gaan rennen. Als de rus dood is, is het MISSION PASSED en op naar de volgende!

Dit was de laatste missie van CRASH , en zoals gezien en gehoord is er weer een missie van Sweet om te doen.

Doberman
Moeilijkheid: 5/10
Beloning Respect + & de mogelijkheid om gebieden over te nemen
Uitleg:
De missie begint bij de Ammunation, Sweet belt en zegt dat het tijd is om CJ weer helemaal terug in het veld te brengen. In Glen Park blijkt een verrader te zitten. CJ moet deze verrader in zijn eentje afhandelen en laten zien wie de baas is. Voordat je naar Glen Park gaat kan je nu inde Ammunation wapens en een schild kopen als je dat nodig denkt te hebben. Nu op weg naar Glen Park. Eenmaal daar zie je op je radar een paars gekleurd gebied. Dit houd in dat het Ballas territorium is. Je moet drie Ballas vermoorden in dat gebied om een Gang Oorlog te starten. Een Gangoorlog bestaat uit drie niveaus, het derde niveau is het moeilijkst. De bedoeling is gewoon elke Ballas afschieten die op je afkomt. Niet echt een moeilijke taak. Aangezien ze niet ech tmet groot geschut op je afkomen. Na het derde niveau komt de verrader een huis uit gerend en moet je hem nog neerschieten. Als dit gebeurd is, heb je Glen park overgenomen, en is dat gebied nu groen op de kaart. Mission Passed!

Als je wilt kan je een beetje gebieden gaan overnemen, het is handig als je je Respect balkje vol wilt, want door middel van dit vult het balkje heel snel. Ook is het een handige manier om de meeste wapenskills op Hitman te krijgen. Het ligt helemaal aan je zelf. Ik ga in ieder geval verder met het verhaal. De gebieden verdwijnen later toch weer... Nu nog een aantal missies bij Sweet:

Los Sepulcros
Moeilijkheid: 5/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Hier wordt eindelijk uitgelegd hoe je homies kan recruteren, na het filmpje moet je twee homies recruteren om mee te gaan op naar een begravenis van een Ballas. Samen met Sweet en je twee Homies ga je naar d ebegravenis, om deze even te verstoren. Eenmaal daar klim je over de muur, en begint het schietgevecht. Jij en je twee mannen moeten d de target uitshakelen. de target is Kane, en hij draagt een kogelvrijvest. Dus het kost meer kogels dan normaal. Als je gaat, ga direct voor Kane, ookal staan er nog andere Ballas om hem heen. Geef hem geen tijd om te vluchten, want daar schieten we niets mee op. Dus eerst Kane en dan de rest. Als het goed is helpen je homies goed mee. Swseet heeft ondertussen een auto gevonden en het is tijd om te gaan. Het maakt niet uit of je homies mee gaan of niet. Je krijgt een twee sterren Wanted level, dus de politie zit op je hielen. Je moet gewoon zo snel mogelijk terug naar Sweets huis in The Grove rijden. Als je wilt kan je langs een Pa 'N Spray maar dit hoeft niet! Home "Sweet" Home and Mission passed!

Reuniting the Families
Moeilijkheid: 8/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
Sweet is het zat dat de families die vroeger allemaal bij de Grove Street OGs hoorden oorlog tegen elkaar hebben ipv tegen de echte vijanden! Daarom gaan ze de families terug bij elkaar brengen. Rijd naar het Jefferson Motel waar de meeting wordt gehouden. Eenmaal daar blijkt dat de politie is getipt! Er komen een aantal Swat busjes en een helikopter de pret bederven! Maar Sweet rent toch naar binnen! Ojee! CJ erachteraan! Smoke en Ryder zijn twee mietjes, en zij smeren hem met de auto. Gelukkig is CJ de man en gaat hij het gebouw binnen om zijn broer te zoeken. SWAT blijkt ook al binnen te zijn. Ga rustig aan te werk, en schiet odnerweg elke SWATTER neer die je tegenkomt. Een shotgun doet het goed van dichtbij, maar een Uzi werkt ook. aan het einde van de hal boven komen de SWATs door het dak! Schiet deze dood en ga verder door naar de volgende hal waar weer meer Swat aan wezig zijn. Probeer laag te blijven om accurater te zijn, dan gaat het wel goed. Wordt je te zwaar gewond kan je terug naar het begin. Daar staat een snackautomaat waar je snoep uit kan halen om weer vol leven te krijgen. Na de hal kan je de bocht om naar rechts naar de volgende hal. Of de trap op voor een kogelvrijvest. Best handig. Daarna gewoon weer verder in de hallen, rustig laag en accuraat alle SWATs neerschietend. Na een aantal hallen komt er een einde. In de hal waar het eindigt, zit Sweet in een van de kamers. als je hem gevonden hebt gaan jullie samen naar buiten, het dak op. Op het dak lopend komt er ineens een helikopter jullie dwarszitten! Schiet gewoon heel je lading een paar keer leeg op de helikopter, totdat het ding neerstort. Volg Sweet naar beneden om een pleitvaart te nemen. Eenmaal beneden komt er een auto aangescheurd! Smoke en Ryder zijn terug! Jullie stappen in en worden zwaar achtervolgd door politieagenten. Gellukig heeft Ryder een AK bij Emmet vandaan, en het is Cj zijn taak om de achtervolgers uit te schakelen(Herrinering de missie: Just Bussiness) Je hebt oneindig veel kogels, dus dat moet niet moeilijk zijn, gewoon op alles schieten wat voor, achter, links en rechts van je komt. En gebruik de manier die ik in Just Bussiness hebt verteld. Richt en schiet van links naar rechts. Na een tijd jammed de Ak en kan je niets meer doen. Bekijk het filmpje, en de missie is voltooid.

The Green Sabre
Moeilijkheid: 8/10
Beloning: Een arrestatie...
Uitleg:
Nu Grove Street weer terug komt wilt Sweet de Ballas nog een keer goed en hard aanpakken. Dit gebeurt onder de Mulholland Intersection. Op het moment dat Cj ernaartoe wilt gaan wordt hij gebeld door niemand minder dan Caesar Vialpando. CV wilt CJ iets belangrijks laten zien en zegt dat het niet kan wachten. "Uh, Oh whats happening?" Ga naar het vierkantje onder de snelweg en stap in de auto die er staat. CV zit in de auto en wijst naar de overkant van de straat. Daar komen twee Ballas uit een loods. Wat is daar nou zo boeiend aan...? Dat denkt CJ ook. Maar dan ineens... komen Big Smoke en Ryder ook naar buiten! Samen met politieagent Tenpenny! En wat staat er in de loods?!? De Green Sabre. Dezelfde als de wagen die was gebruikt om de moeder van Sweet en CJ te vermoorden... dit moet Sweet weten... Sweet?!? Shit! Die is bij Mulholland Intersection. Rijdt zo snel mogelijk naar de Mulholland Intersection om je broer te redden van zijn dood. Sweet is geraakt, en CJ verteld van het verraad. CJ blijft daar om zijn broer te helpen. Tijd om een groep Ballas af te maken! Een volle levensbalk en een vol kogelvrijvest is handig voor deze missie want er staan heel wat Ballas, en er komt nog versterking. Nadat je de Ballas hebt doodgeschoten, arriveerd de politie... Sweet en CJ worden beiden gearresteerd... Wat een einde...


... Van het eerste land en tijd om naar een heel nieuw gebied te gaan! Het spel begint nu helemaal linksonder op de kaart, vlakbij San Fierro! Je ziet een introductie filmpje door wie CJ daar is, uiteraard door... CRASH!

Badlands & San Fierro

Volgende en vorige item:
PC Crysis gameplay trailer
PC ET: Quake Wars tussen Juli en September

4 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: eazymika

bij de politiemissie
dan ga je in dat gebouw en dan gaat het doelwit vanzelf dood
maar waar staat dan gebouw dan??
mischien kun je het aangeven via een mapje of zo:)

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Ryaden

Je hebt gelijk, ik zet erbij dat het het best gaat in een Burger Shot, bedankt!

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Switchboy

switchboy's avatarIk heb een klikbare inhoudsopgave toegevoegd om het overzichtelijker te maken.

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Ryaden

Werkt lekker en doet het goed, we zijn terug van weggeweest hoop ik. Ik ga er weer aan werken. Heb ondertussen ook GTA IV uitgespeeld, dus ik kan daar denk ik ook aan gaan werken, handig, want ik vind nog niet echt een goede nederlandse GTA IV guide.


Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer