Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Grand Theft Auto: San Andreas

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 2256 views

PlatformRuimte zat!
Het vorige deel speelde af in drie steden. Rockstar Games dacht dat dit niet groot genoeg was, dus ze dachten,"we maken er drie gebieden van". San Andreas speelt af in drie grote bekende steden met daarbij drie grote gebieden. Los Santos, Las Venturas en San Fierro. Tussen de steden zelfs liggen zoals onder andere de countryside en de woestijn. Genoeg om te doen dus!Van Rookie tot Gangster?
De gameplay is vooral hetzelfde als zijn voorgangers. Een goede verhaallijn van een echte gangster. En als je even geen zin hebt in de verhaallijn, kan je altijd nog lekker door de steden cruisen of een aantal side missies doen. Er zijn weer veel variaties van auto's en natuurlijk ook weer motoren. De graphics gaan wel, maar omdat het spel zo uitgebreid is valt dat minder op, het spel is boeiend, je blijft gewoon spelen. Een nadeel is wel dat de verhaallijn langdradig is, het duurt echt te lang voordat je in de laatste stad bent. Dit kan soms leiden tot ongeduld en dus speel je niet meer verder. Er zit ook een onopvallende RPG in. Je kan bijvoorbeeld naar de kapper, Tattooist, een soort van Burger King( en variaties) en een fitnesscentrum. Ook kan je in allerlei handelingen bevorderen, met rennen, zwemmen (ja! Deze keer ook zwemmen), fietsen(Ook nieuw zijn de fietsen) autorijden, motorrijden en nog veel meer.

Conclusie:
Het is te hopen dat Rockstar Games ze zo goed blijft maken, want dit is duidelijk de beste uit de serie. Zoveel vrijheid heb je nog nooit gehad. Dit is zeker een spel die je wil spelen, en ook echt tot het laatste einde! Ook al zijn de graphics niet geweldig, de gameplay maakt het goed. Het is zeker weten een MUST HAVE, het spel is niet voor niets het beste spel van 2005 genoemd!

Review score van 95 van de 100

Volgende en vorige item:
PC TrackMania: Nations
PC Call of Duty 2

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer