Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Scarface op de Wii

Door: Ryaden op: 2007-06-11, 2242 views

PlatformOmdat er van Scarface: The World is Yours meer dan 1,5 miljoen spellen zijn gekocht voor de PS2 en de Xbox, wil Sierra Entertainment het spel nu ook voor de Wii uitbrengen!

Het spel zal hetzelfde verhaal hebben, maar de besturing is wederom anders. Er zullen specifieke Wii handelingen worden toegepast en de graphics worden op Wii kwaliteit gemaakt.

"Bringing Scarface: The World Is Yours to Wii is an exciting opportunity to take an already amazing game and add an incredible twist, thanks to the Wii console's unique remote controller abilities and adding motion-sensitive elements to a game that already includes an incredible celebrity cast, Hollywood production values and non-stop action, delivers a gaming experience unlike any other, truly bringing the world of Tony Montana to vivid life.", aldus Cindy Cook, marketingsmanager bij Vivendi Games.

In Scarface: The World is Yours speel je Montana als een rijsende gangster in Miami rond 1980. Net als Grand Theft Auto, heeft Scarface een open wereld gameplay (Vrije wil besturing). Er zijn 120 tracks muziek voor een echte jaren 80 stijl en er zijn wel 50 acteursstemmen om het zo realistisch mogelijk te maken!

Waarschijnlijke release data:
Noord Amerika - 12 Juni 2007
Europa - 6 Juli 2007
AustraliŰ - 12 Juli 2007

Volgende en vorige item:
PC Sims 2
360 Microsoft: 199 Euro perfecte prijs

1 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Switchboy

switchboy's avatarLeuk dat ze het op die Wii uitbrenegn er zijn een hoop leuke dingen die je kan doen met die controller!

Alleen jammer dat het spel een beetje afbreuk doet aan de film. Maarja dat neem je maar op de koop toe...


Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).
´╗┐
Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer