Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

TrackMania: Nations

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 2769 views

PlatformTrackmania: Nations is een stuntgame en niet zomaar een stuntgame... Maar een GRATIS stuntgame! Nu zul je vast wel denken: "Ohw het is gratis dus zal het wel niet zoveel zijn" Maar daarmee doe je het spel echt tekort.


Verslaving
Het is bij trackmania mogelijk om eigen banen te bouwen en op internet te spelen. De banen die je kan bouwen zijn ook niet zomaar banen maar overweldigende stuntbanen waarvan je zo gefrustreerd raakt dat je door blijft spelen totdat je hem helemaal door hebt en een highscore neerzet. Je kan ook van internet banen downloaden of ze erop zetten.

Volledig online
Het leuke van dit alles is dat de meeste actie zich online afspeelt zodat je, als je een baan niet haalt, een groepje lotgenoten hebt. Of als je de baan juist wel haalt mooi afsteekt tegen de rest. En zeg nou zelf wat is er nou leuker dan sneller zijn dan de rest?

Er is ook een punten systeem wat best leuk in elkaar zit. Als je namelijk wint van iemand die hoger staat in de rankings dan jij dan haal je meer punten dan als je iemand verslaat die lager staat dan jij. Hierdoor zul je in het begin heel snel stijgen in punten terwijl spelers die het al langer spelen minder snel stijgen. waardoor je dus niet al te grote verschillen krijgt.


Eigen banen maken
Zoals ik al zei kun je met een uitgebreide banen editor zelf banen voor het spel bouwen. Het is erg leuk om een paar banen te bouwen en dan een server op te starten om toe te kijken hoe de andere spelers aan het zwoegen zijn om jouw bijna onmogelijke baan te halen.

Conclusie:
Trackmania Nations is een heel erg verslavend spel, wat ik zeker gekocht zou hebben als het in de winkel lag. En omdat het gratis is is het zeker het proberen waard. Maar pas op! je zou er wel eens verslaafd aan kunnen raken!

Review score van 80 van de 100

Volgende en vorige item:
360 Battlefield 2: Modern Combat
ALG Grand Theft Auto: San Andreas

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer