Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Microsoft verdedigd de kosten van Xbox Live

Door: Ryaden op: 2007-06-14, 2785 views

PlatformXbox live is het internet van de Xbox. Hier moet een jaarlijks bedrag voor betaald worden. Heel veel mensen vinden dit onredelijk. Anderen zeggen dat het betalen voor avatars en wallpapers, schandalig is.



Xbox Live hoofd Aaron Greenberg vindt van niet: "To me I don't think price is a big issue. I really think that if you look at Live almost everything we offer is free. You get a good 80 percent of the Live experience for free. We feel our multiplayer offering is good value at 50 bucks a year".

Het is een goed bedrag, 80 Procent gratis is mooi. Maar waarom moet je dan nog steeds betalen voor AVATARS en WALLPAPERS! AVATARS en WALLPAPERS, waar hebben we het over...

Volgende en vorige item:
PC Public beta: ET: quake wars volgende week
ALG Call of Duty 4: Modern Warfare

2 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Switchboy

switchboy's avatarJe moet betalen voor online spelen. Daar gaat gewoon het geld naar toe. Ik vind het wel beter. Het netwerk is echt stukken beter en stabieler dan PS2 netwerk. En je weet zeker dat de masterservers altijd zullen blijven werken zolang je betaald. Bij gamespy (wat is dat een ruk progamma zeg!) is dat maar afwachten

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Ryaden

Ja, dat is ook zo. Het betalen voor online spelen is beter. Anders zou het Xbox live net zo slecht zijn als het netwerk van de PS2 ed. Maar ga dan geen geld vragen voor Avatars of Wallpapers, en dan zeggen dat er zoveel gratis is. Je moet het wel "reasonable" houden.


Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).





Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer