Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Battlefield 2: Modern Combat

Door: Switchboy op: 0000-00-00, 2020 views

PlatformKies zelf welke soldaat je, in het grote leger, wilt zijn...
Dit is niet zoals de gewone Battlefield die iedereen wel kent. Want er is namelijk iets extra's toegevoegd! De Single-Player.
De eerste missie is een beetje inleidend maar daarna moet je strategisch nadenken over wie je wilt zijn en wat je wilt doen, dat is een van de mooiste dingen die EA-Games heeft toegevoegd aan Battlefield: HOT SWAPPING, je kan zelf kiezen welke soldaat je wilt zijn tijdens een gevecht. Je hoeft maar op je vriend te richten en op een knop te drukken om hem te worden. De soldaten hebben meestal een verschillende specialiteit, de een heeft een anti tank wapen, en de ander weer een automatisch geweer, dit HOT Swappen kan echt van pas komen! Leuke toevoeging. Er wordt ook van alles bijgehouden, van het aantal kogels tot het favourite geweer.

De bedoeling is dat je zo goed mogelijk scoort in de missies, hierdoor haal je medailles. Deze heb je nodig om een hogere rang te krijgen en zo wordt je arsenaal aan wapens uitgebreid. Je hebt missies over infiltratie tot en met het uitroeien van tanks, Onderzeeers en noem maar op! Het enige jammere is dat de AI een beetje slecht is. De tegenstanders zijn aardig scheef en niet echt slim, ze lopen recht in je vuurlijn.

Speel tegen iedereen over de hele wereld...
Natuurlijk zit er weer een Multiplayer bij. Want BF2 is geen BF zonder Multiplayer. Want: This is what the game is all about!
De Multiplayer is goed gemaakt, heel veel verschillende wapens, voertuigen die je kan gebruiken om zo te zorgen dat jou team de meeste vlaggen behoud en er zo voor zorgt dat het andere team geen punten meer overhoud. Het speelt vooral af in de woestijn, tussen Amerika en Iraq. De vormen van de tanks zien er ook allebei van alle teams anders uit, dit is goed gedaan, geeft een goede variatie. Het is het zeker waard om als je BF2 haalt de Multiplayer functie ook speelt. Want het is en blijft een geweldig spel.



Conclusie...
Weer een spel van EA Games, maar deze keer weer een goede, zoals velen van EA games. De gebieden zijn gigantisch en gedetaileerd afgewerkt. Een echt kunstwerk als je het mij vraagt. Ik heb al een heel aantal uren weggespeeld op deze firstperson shooter, en dan vooral op de vertrouwde Multiplayer, want die blijft voor mij het best.

Review score van 75 van de 100

Volgende en vorige item:
PC Prey
PC TrackMania: Nations

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!



Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).





Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer