Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Halo 2 werkend op XP

Door: Switchboy op: 2007-06-22, 1932 views

PlatformHackers krijgen Halo 2 op XP aan de praat ondanks dat Microsoft bij hoog en laag beweerde dat dit onmogelijk was...

De hacker 'xtc' heeft Halo 2 op XP werkend gekregen. De "crack" bestaat uit een loader die het installatie progamma en het spel zelf laad. Ook moeten er een paar dll files in de halo2 directory gezet worden.

Dit bewijst dat het gewoon een vuile markettings truc van microsoft was om Vista te verkopen. Maar dat zag iedereen natuurlijk al van verre aankomen.

De "patch" is al "via de bekende kanalen" te krijgen. Dit valt onder warez en zal dus niet op gamesdust verschijnen. Links naar de files in de reactie worden niet op prijs gestelt en zullen worden verweiderd!

Volgende en vorige item:
PC PC games van zomer 2007
ALG Nieuwe screens NFS: ProStreet

1 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Ryaden

Ja, tegenwoordig is alles te "kraken". Al die verhaaltjes van de hoofden van de bedrijven: Dat ze zulke goede beveiliging hebben, is meestal marketingspraat. En het is een kat en muis spel, betere beveiliging, geeft weer een uitdaging voor de hackers. Deze kraken weer iets, geeft weer een uitdaging voor de bedrijven om betere software te maken


Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer