Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Harry Potter en de orde van de feniks

Door: Ryaden op: 2007-06-26, 6859 views

PlatformNieuwste deel van de Harry Potter reeks! Natuurlijk ook verkrijgbaar voor de andere consoles.

Harry Potter is terug!


Deel vijf van Harry Potter, Harry Potter komt terug op Zweinstein voor zijn vijfde jaar. Als hij eenmaal terug is, ziet Harry dat iedereen ontkent dat Harry met Heer Voldemort gevochten heeft. De Minister van Magie heeft besloten dit jaar verweer tegen de zwarte kunsten te geven. Maar hierdoor zijn de studenten te slecht voorbereid op de echte zwarte kunsten. Door een geheime groep te maken, met een aantal medeleerlingen, genaamd het leger van Perkamentus, heeft Harry het op zich genomen om hen de verweer tegen de zwarte kunst te leren.

Heel Zweinstein is aanwezig


Nu kunnen de fans nog meer Zweinstein verkennen en nog meer toverspreuken doen dan ooit tevoren, want de hele school is er en alles wat er te doen is ook. De school is zelfs zo groot, dat het mogelijk is te verdwalen. Natuurlijk heeft EA Games er rekening mee gehouden en daarom de bekende alles ziende map toegevoegd, waar je elk moment op kan kijken en in kan stellen waarnaar je heen wilt. En het spel is net iets anders dan het boek, want wat in het boek gebeurd, gebeurt in het spel niet! En vice versa! Er zijn zat challenges en duels te doen in de school, dus uitzoeken maar.

Speciale Wii toevoeging


Natuurlijk heeft de Wii zijn speciale controller. Je hebt de toverstaf zelf in je hand! Je moet bewegingen maken om zo de spreuken te doen. Je kan zelfs Wingardium Leviosa(de spreuk om voorwerpen te laten vliegen) doen! Alleen maar met een beweging van de Wii-controller. Er zijn nog een aantal andere spreuken die je kan doen(Reparo, Accio) en nog meer, maar het is niet leuk om alles te verklappen. Soms moet je speciale spreuken op een bepaalde plek gebruiken. Dan is het echt leuk om een beetje met de Wii-Controller te "swiepen" om zo de goede spreuk uit te voeren. Dit wint de Wii duidelijk van de PS3 en X360, Harry Potter is leuker op de Wii dan op de PS3 of X360.Grafish minder


Tot nu toe is er ook niet veel op te merken over de Graphics. Natuurlijk verliest de Wii dit van de PS3 en de X360, maar de speciale Wii Controle maakt dit goed. Voor de echte Graphics freaks is het beter te kiezen voor de PS3 of X360, maar voor degenen die meer zelf in het spel willen zitten is het spel op de Wii een echte aanrader.

Zoals te zien is er veel goeds te lezen over dit spel. Misschien wel een echte Wii topper. Natuurlijk ook een leuk spelletje voor de PS3, X360, DS of PC. Afwachten maar!

Release Datum: 28 Juni 2007

Volgende en vorige item:
ALG GTA IV krijgt special edition
PS3 Eerste Europese bundel voor de PS3

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer