Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Wii Sports

Door: Ryaden op: 2007-06-27, 4075 views

PlatformWii Sports is op dit moment wel het bekendst op de Wii en ook het leukst. Bij Wii sports kan er gekozen worden tussen een aantal sporten. De sporten zijn: Baseball, Tennis, Boxen, Golf en Bowling.

Wii controle
Door middel van de Wii-controle, waar de Wii bekend om staat, kan dit een hele leuke activiteit zijn. Alleen en met vrienden/familie. Twee tegen twee tennissen, één tegen één boxen of baseballen, noem het maar op!

Mii Channel
Met het Mii channel kunnen er eigen poppetjes worden gecreëerd waarmee gespeeld kan worden. Zo kan iedereen zichzelf maken en daarmee één van de vijf sporten gaan spelen! Zo speelt iedereen met zijn eigen poppetje, en houdt iedereen zijn eigen punten bij.
Sporten
Het sporten is niet alleen leuk, het is nog vermoeiend ook! Het is een soort inactieve fitness. Want je hebt alleen een controller in de hand en je moet bepaalde bewegingen maken om de poppetjes te laten doen wat ze moeten doen. Maar dit kost veel kracht en energie. Er is ook een soort Wii-Fitness, daar moet je de sporten allemaal spelen en dan wordt door middel van je prestatie je Wii-leeftijd berekend, met rond de 20 als het best. Dit is nog vrij pittig en leuk om te vergelijken.

Conclusie
Wii sports is echt een heel leuk spel. Vooral als je met een groep speelt is het lachen en kan je eigen toernooitjes houden. De graphics zijn niet geweldig, maar daar gaat het bij Wii Sports zeker niet om. Voor de mensen met de Wii is dit echt een hele leuke ervaring. De Wii controle wordt optimaal gebruikt.

Review score van 75 van de 100

Volgende en vorige item:
ALG Grand Theft Auto IV nieuwe screenshots
PC Soldier of Fortune 3 aangekondigd!

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer