Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Rainbow Six: Vegas

Door: Ryaden op: 2007-07-20, 4107 views

PlatformRainbow Six: Vegas
De eerste Rainbow Six op de PS3. Veel verwachtingen om waar te maken. Is het het wachten waard geweest?

Graphics
Het eerste wat opvalt zijn natuurlijk de Graphics, een zeer belangrijk aspect. De personages zijn heel gedetailleerd, de omgeving is schitterend met veel licht effecten. Om een voorbeeld te geven is het schieten op gokautomaat, er vliegen dan munten uit. En de geweren, ook zeer gedetailleerd. Ze zijn gewoon precies hetzelfde als in het echt.

Tactical Gamplay
De meeste die-hard Rainbow Six spelers weten wel dat Rainbow Six een zeer tactische gameplay heeft. Het nieuwste element is dat je nu ook kan schuilen achter elk obstakel. Met een knop op L1 switcht de camera van First person naar Third person om zo je tegenstanders te kunnen zien. Het is zelfs mogelijk om over het muurtje te schieten wanneer je schuilt. Dit maakt het zeer aantrekkelijk en dat lijkt het niet zo'n strafe gevecht. Heel de tijd maar strafen achter obstakels. Het spel wordt ook moeilijker, één kogel door het hoofd bij jou of je tegenstanders is een gegarandeerde dood. De tegenstanders zijn een stuk slimmer en hun AI is zeer verhoogd. Ze zullen er alles aan doen om je te overmeesteren. Zo zullen ze je flanken, of zelfs van boven met touwen naar beneden komen. Het voelt aslof je tegen echte mensen speelt.
Verbeterd verhaal en missie's
Vroeger waren de Rainbow Six missie's allemaal apart. Ze hadden geen samenhang. Nu met Vegas zijn alle missies een samenhangend verhaal en zit er een vloeiende lijn in. Ook heeft het Rainbow Six team veel meer te doen en hebben ze er veel meer mee te maken. Dit maakt het verhaal ook veel interresanter en leuker.

Veel betere Multiplayer
Het mooie aan de multiplayer is dat je je eigen character kan creëren, dus je kan zelf kiezen wat voor armor, kleuren, helm of masker je wilt. Dit zo genoemde PEC (Persistent Elite Creation) geeft een leuke variatie, want je kan jezelf onderscheiden van de rest online. Als je rank omhoog gaat speel je andere en betere spullen vrij, onder andere om aan te tonen dat je een hogere rank hebt. De multiplayer lijkt veel op de Singleplayer, want om maar Team Survival of Team Sharpshooter te noemen, is alles met een team.Er is ook een Co-op aanwezig om zo alle Singleplayer missies samen met iemand anders te spelen.

Conclusie
Rainbow Six is in de loop der jaren veel verandert. Dit vooral in positieve zin. Alles is aangescherpt en verbeterd, de Gamplay, Graphics, noem maar op. Met Vegas is Rainbow Six zeker terug in de race.

Review score van 80 van de 100

Volgende en vorige item:
ALG Nieuwe 'Tales of Symphonia' voor Wii en DS
Wii Wii Fitness Trailer

2 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Switchboy

switchboy's avatarZeer zeker een leuk spel, als m'n nieuwe PC in elkaar staat ga ik hem zeker nog een keer spelen, maar dan in volle glorie!

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Ryaden

Dat zal ik zeker doen Switch, ik en MindFreezer hebben het spel al gespeeld en het is echt een lekkere shooter, ook zeer tactisch en je komt er niet met zomaar een beetje rennen en schieten (natuurlijk wel op Easy, ook al gaat het dan nog niet echt simpel). Dit komt omdat het zo realistisch is! Een headshot en je ligt! Kan je nagaan een shotgun van close range....OUCH!


Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer